Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić w wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jak w temacie(odpalają truskawki i inne ponieważ w mojej "małej miejscowości") tego nie ma.

Opublikowano

Ewentualnie popytaj starszych czy nie znajdą jakiejś pracy dla ciebie ponieważ nie masz co robić w wakację a tak to chociaż zobaczysz jak to jest i zarobisz hajsy ;) Pamiętaj 0 wstydu ponieważ znam takich którzy "Szukali" tygodniami a okazało się że nawet nikogo się nie spytali :D

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Najedz się, zadziej smycz na łeb i zmień psa sąsiada?

To pytanie jest tak idiotyczne, że aż kisne.
Skąd mam wiedziec co jest w twojej miejscowości? Idź może do jakiejś budowlanki, na wakacje w sam raz. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ewentualnie popytaj starszych czy nie znajdą jakiejś pracy dla ciebie ponieważ nie masz co robić w wakację a tak to chociaż zobaczysz jak to jest i zarobisz hajsy ;) Pamiętaj 0 wstydu ponieważ znam takich którzy "Szukali" tygodniami a okazało się że nawet nikogo się nie spytali :D

Pytałem :). Niestety nic nie znaleźli.

Najedz się, zadziej smycz na łeb i zmień psa sąsiada?

To pytanie jest tak idiotyczne, że aż kisne.

Skąd mam wiedziec co jest w twojej miejscowości? Idź może do jakiejś budowlanki, na wakacje w sam raz. 

Właśnie się kontaktuje.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ja znam świetny sposób. Jednorazowy, chociaż jak się uda można więcej. Bez zbędnych wstępów: pochodź po swoim pokoju i spójrz jakich książek już nie czytasz. Potem lec do antykwariatu (trzeba pokazac legitymację i podpisac papierek) Dobrze idą podręczniki, ale inne książki (im lepszy stan tym lepiej zarobisz) też idą nieźle. Polecam! Ja jednego dnia na 6 gigantach i 2 podręcznikach zarobiłam 47 zeta. Nieźle, nie? Uczciwe, proste, zyskowne :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz się zorientować czy w twojej miejscowości jest coś takiego jak OHP. Są to takie ośrodki, które pomagają w wakacje/ferie zdobyć dorywczą pracę osobom w wieku 15-18 lat.

qTyp0z6.png

Opublikowano

Może wykonuj czynnosci seksualne z ludźmi za pieniądze? Mówie calkiem powaznie, sporo za to kasy, sama próbowałam.

Opublikowano

Może wykonuj czynnosci seksualne z ludźmi za pieniądze? Mówie calkiem powaznie, sporo za to kasy, sama próbowałam.

Kasa jest ale nie wiem czy wiesz to już nie te czasy. Od jakiegos czasu za korzystanie z Prostytucji nieletniego jest karalne. Dlatego klientów coraz mniej. 

Po za tym jesli dobrze rozumiem OP jest chłopakiem a o ile jestem w stanie zrozumieć kobietę która za pieniądze daje się ruchać facetowi to chłopaka który za pieniądze daje się ruchać pedałowi już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...