Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą wybrać klawiaturę?

Bambucza666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ^^
Tak więc zastanawiam się nad kupnem klawiatury pod osu! i zastanawiam się nad tym wynalazkiem zwanym osu!keypad. Używał ktoś może tego? Czy warto? Czy lepiej kupić QPADa MK-50?

Opublikowano

W klawiaturce osu masz tylko 2 przyciski, a Qpad jest dobrze wykonany i to w końcu cała klawiatura. Bierz Qpada najlepiej z redami/brownami pod osu

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tylko, że osu!keypad trochę kosztuje jak na te 2 przyciski... Może zastanów się nad klawiaturami wersji "tournament", nie posiadają one bloku numerycznego przez co są węższe. np. CM Storm Quickfire TK cena trochę wyższna niż Qpada, ale przez to, że jest podświetlana.

Opublikowano

Tak trochę nie na temat :p

Ile kosztuje Osu!KeyPad ??

Ta z 2 klawiszami do standard'a, bo na laptopowej klawie ciężko czasami streamy ugrać a wiadomo pod osu ma lepsze klawisze i łapie więcej kliknięć.

Czy raczej szukać mechanika ?

TEMAT

Opublikowano

Zalman odpada, nie chcę czegoś co się rozpadnie po chwili, a takie opinie o tej klawiaturze już słyszałem. Już wolałbym dołożyć te 100zł i kupić tego Ozone. Jak narazie to chyba najrozsądniejsza jak dla mnie propozycja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...