Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

armor i sg

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano gram sobie i takie pytania 2 mam.Biegam w samej koszuli co daje LP, bez armora.Oplaca sie dla tego 1,5, czy teraz 3.0 lp?CZy lepiej w tym armorze latac.Chyba, ze mozna to i to zalozyc.Drugie pytanie, dobrze mi sie gra sg 551, ale uslyszalem, ze granie sg jest noobskie, napewno?Dziex za pomoc

Nie czaruj.

Opublikowano

Tak jak pisze kolega wyżej z sg zaraz cię zaczną od noobów wyzywać. Kup sobie famasa, k2 albo g36.

Opublikowano

A co do armouru, to lepiej biegać w koszulce, jesteś szybszy i ciężej cię trafić. Jak ucieka ktoś w tanku, to uwierz nie ucieknie, wystarczy jedna kula, aby go mocno spowolnić. Jak masz koszulkę to możesz łatwo zwiać, mówię tutaj głównie o trybie seizure.

Opublikowano

No to przerzutciłem sie na K2, w sumie nie czuc wielkiej roznicy miedzy sg a k2.

Jeszcze jedno mam pytanie jak szybko zdobycwac kapsuly, oprocz eventow i tych za aktywnosc?

Nie czaruj.

Opublikowano

No to przerzutciłem sie na K2, w sumie nie czuc wielkiej roznicy miedzy sg a k2.

Jeszcze jedno mam pytanie jak szybko zdobycwac kapsuly, oprocz eventow i tych za aktywnosc?

Bronie eotech - Kapsy za SP

Jeżeli chodzi o te inne bronie za kapsuły to:  za darmo, to tak jak napisałeś, eventy i aktywność innej opcji nie ma, no chyba, że ktoś Ci wyśle.

lub gotówka ^^ (cash)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze sa kapsy za SP o.O

BTW zaczalem sie bawic xm8 i niby cos tam nia ogarniam, ale jednak nie to.Jakies porady, co jak z recoillem ?

Nie czaruj.

Opublikowano

K2 gram, ale nudzi mi sie, a xm nawet fajno mi idzie.Tylko skoro odradzasz, to mozesz podac chociaz wady tego cacka ? xD

BTW- z kapsul za eventy zdobylem 3x xm8 z fajnym design'em i dlatego tak zaczalem dla 'sprobowania'.Dlatego taksie wkrecilem xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Kapsuły od czasu do czasu mogą ci wpaść z tego losowania nagród. Dziś właśnie miałem kapsułę i wylosowałem jakąś broń na 1 dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...