Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz szukać czegoś z dobrym lookiem/coś co łatwo opylić - najlepiej abyś zrobił tak:

Znajdź item który będziesz chciał(po całym tradowaniu)

Następnie poszukaj coś w miarę ceny za awp - pamiętaj o dobrym looku i nie overpayuj za dużo 

Niestety takie tradowanie to prawdziwa katastrofa bo możesz dostawać nwt dziennie po 20 odrzuconych trade offerts

Ale każdy trader tak ma ;c

Musisz wykorzystać nie umiejętność tradowania drugiej osoby i na tym zyskać

lub szukać większych nieogarów na róznych forach/stronach nie koniecznie csgolounge

i tak cenowo pniesz się do góry cały czas... cały... cały czas

wpisz sobie w yt: "from nothing to knife" 

Powodzenia ;)

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

@RaVersoN albo zostajesz z niczym.. - . *­

Rozumiesz, co znaczy obstawianie pewnych meczy? Fnatic vs VP bo3. Jak myślisz, kto wygra? Pewne, że Fnatic. VP wygra max 1 mapę, więc to jest pewny mecz. Teraz mamy kilka meczów. Zaczerpnę informacji z poprzedniego postu:

lukaskozak, w 19 Lip 2015 - 13:02, powiedział:snapback.png

Penta vs HR, Penta vs Mouz co myślicie? :v

1 HR

2 Mouz

Za godzinkę Property vs Lions. Dla mnie pewny meczyk dla Property, jest na nich 86%, ale zawsze można wyciągnąć te pare euro. Z racji takiej, że Lions 5 meczy pod rząd przegrywa, a stare Property dawało rade z VP.

Drugi Reason vs ESC. ESC jakieś płotki nieznane, stare dobre Reason miało mecze z VP, które nawet bo3 wygrywało. Można na spokojnie na Reasona dawać.

To są właśnie pewne mecze. Jak się znasz na tym, tak jak ja, wyjdziesz na +, jeśli obstawisz TSM vs G2 na G2, to jesteś w dupie ;)

=====

EDIT:

Obstawiłem Property vs Lions, jest 1:0 w mapach i 6:0 na Inferno. Obstawiłem 7$, z czego wygram 1,10$. Kolega wyżej ma 2 skiny (O ile się nie myle), z czego wychodzi ~65$. Więc można powiedzieć, że kolega by dostał teraz 10$ za ten mecz. Tak się podchodzi z umysłem do takich rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...