Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL i pety, co i jak?

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem i właśnie wróciłem, a tu pety.

Co to właściwie robi, opłaca się to hodować i levelować?

Jakie zazwyczaj bony daje?

Czy mają jakąś klasyfikację a może wszystkie takie same? 

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Wszystkie dają jakiś % do PŻ, obrony i PE jak się nie mylę, nie jestem pewny czy wszystkie dają te same bony, bo mimo iż gram na PL'u nie interesuje się tymi petami specjalnie, są dla mnie zbędne. % jest losowy. expić się je opłaca i szkolić bo od pewnego poziomu można czytać specjalne KU dla peta. Na oficjalnym forum PL'a widziałem temat dotyczący petów, możesz go poszukać to się więcej dowiesz.

Opublikowano

Brzmi ciekawie, drogie utrzymanie tej zabaweczki? Wróciłem do PL'a a kaski mało, z eq to tylko boga +9 butki jakieś +9 i magnet+9 reszty nie mam (65lv). Co polecasz żeby zarobić, czy może lepiej gdzieś expić?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Brzmi ciekawie, drogie utrzymanie tej zabaweczki? Wróciłem do PL'a a kaski mało, z eq to tylko boga +9 butki jakieś +9 i magnet+9 reszty nie mam (65lv). Co polecasz żeby zarobić, czy może lepiej gdzieś expić?

Utrzymanie.. Hm. To zależy. Nie jestem pewny czy każdego peta można karmić każdym jajem, czy tylko tego samego peta. Ktoś tam pisał, że tego samego, wtedy utrzymanie Razadora byłoby drogie, bo albo 200kk (cena z Etolina) za każde jajo, albo pakować w IS. Natomiast małpiszony po 5kk sprzedają (nadal cena z Etolina) więc nie wychodzi drogo utrzymać.

Co do drugiej części pytania, kup eq 1.5k hp, na pocątek tarcze na 61+9, czysta kosztuje grosze. Leć na sohan na metki śmierci, zarób troche, dobij 75lvl i kup lepsze eq, później na DT kamole dropić. Chociaż nie wiem na jakim serwerze grasz, a na niektórych kamole bardzo słabo stoją. Możesz też się bawić w inne postacie, dropki jakieś i na nich zarobić na eq.

Opublikowano

Serio tylko 40kk? Chodziłem po tych sklepach to wszystko takie drogie teraz :/ a ja może z 5kk mam

Może nawet mniej. Buty, wisior, branse +1.5k hp po 8-15kk chodzą, zależy jakie. A dziś w shopie widziałem Lwią Tarcze+9 czystą za 7kk. :P Jak masz tylko 5kk, nie masz nawet żeby dropka zrobić. zrób sobie 1-5lvl, gildie żeby exp oddawać i drop chleby, jak dobrze pójdzie w jeden dzień zarobisz te 40kk, a nawet więcej na chlebach. One tylko do niedzieli lecą, więc teraz ludzie na więcej tego będą kupować. Jak na dobrego klienta trafisz to 200 chlebów = 20kk. Najwyżej postaw bota w m1, to 200 chlebów będzie jakieś 2 godzinki dropu jak farta będziesz miał. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...