Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto League of Legends EUNE, LoL, kupię

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto League of Legends, 30lvl
Metoda kontaktu: PW forum
Opis rzeczy: Minimum 40 postaci, runy, postacie, które lubię [ oferty tutaj, ss ]

Oferowana cena: Cena do 40zł, płatność paysafecard
Inne informacje: Osoba musi być troszeczkę bardziej znana lub mieć jakąś rangę, bądź 1k postów+, kilka pozytywów ze sprzedawania.

Opublikowano

Niestety na razie oferty pw i tutaj mnie nie przekonują, głównie ze względu na brak niektórych postaci, runy. [ wymagam tylko 2 standardowe ]

Jak ktoś ma minimum trzy postacie z tych, pisać :)

-> Kalista

-> Riven

-> Rengar

-> Xerath

-> Cassiopeia

-> Jinx

-> Vayne

-> Nidalee

---------------

Konto nie może być lvl'owane przez bota, ponieważ teraz się sypią bany za to i poza tym chce mieć safe konto jak je kupuję.

Konto nie musi być unranked, ważne są dla mnie runy i bohaterowie + to czy konto ma jakieś ograniczenia :)

--------------

Dodam, że mam właśnie parę ofert, jak nie dojdą jakieś lepsze to kupię konto już za 2-3 dni.

Opublikowano

Niestety na razie oferty pw i tutaj mnie nie przekonują, głównie ze względu na brak niektórych postaci, runy. [ wymagam tylko 2 standardowe ]

Jak ktoś ma minimum trzy postacie z tych, pisać :)

-> Kalista

-> Riven

-> Rengar

-> Xerath

-> Cassiopeia

-> Jinx

-> Vayne

-> Nidalee

---------------

Konto nie może być lvl'owane przez bota, ponieważ teraz się sypią bany za to i poza tym chce mieć safe konto jak je kupuję.

Konto nie musi być unranked, ważne są dla mnie runy i bohaterowie + to czy konto ma jakieś ograniczenia :)

--------------

Dodam, że mam właśnie parę ofert, jak nie dojdą jakieś lepsze to kupię konto już za 2-3 dni.

mam te wszystkie postacie, jesli zainteresowany to PW

konto nie jest lvlowane przez bota, istnieje od S3

konto ma w s4 i s5 platyne :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Riven, Rengar, Xerath, Cassio, Vayne, Nidalee są, w dodatku 5400 RP na koncie. Konto istnieje od końca sezonu 2. w sezonie 4 gold, w sezonie 3 silver 1, w sezonie 5tym jak na razie gold 2 dużo lp i dobre mmr. 

Jeśli aktualne ;p

Opublikowano

^ i milion IP

Czekam na poważne oferty, nie scamerów, którzy nawet się nie starają, ranga/ 700 postów lub 1k+ albo pa.

Opublikowano

eune

do full postaci brakuje 8 champow

38skinow

6stron na run

nigdy nie bylo bana na chat

plat 3

po udanej wymianie dodaje oryginalny adres e-mail załozenia konta

psc/skiny w cs:go

Opublikowano

EUNE, koło 100 postaci, ~10 skórek, dwie strony run. Mogę wysłać screeny, jeśli potrzeba. Mogę podać pasy pierwszy i tak nie gram od roku. Niestety kolega się bawił i jest silver :D. Posiadam email i wszystkie informacje. Jednak nie wiem czy jest ban na czat(lubiłem flejmić), jak jest to ważne to sciągne lola i sprawdze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...