Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSDraw to oszustwo

NasteeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za wszelką cenę nie dawajcie tu skinów: http://csdraw.com/

Zwykli oszuści, ten ziomek, kiedy daje wartościowe skiny (100$+) zawsze wygrywa i np. zgarnia po 300$, potem daje 1 beta za 10-50$ i przegrywa po to, aby ludzie wiedzieli, że to nie jest ustawione.

Więc tak czy owak jest na +, a ludzie ciągle myślą, że to nie jest ustawione.

Ale zawsze jak gówniak da ponad 100$ to ma win w kieszeni....

http://www.twitch.tv/nolifff

I to żałosne gadanie na streamie, HAHAHAHA

PS. Nie mam żadnych dowodów, tylko ostrzegam ;-)

Ten ziomek oszukuje na internetach od czasów minecraft'a, jak nagrywał filmy na czitach i się każdy nim jarał.

Nie rozdał kos widzom, którzy je wygrali u niego na YOUTUBE.

Wszystko co z nim wiązane jest ustawione....

Opublikowano

Lol przecież każda strona jackpot jest nastawiona na to, że im więcej dasz hajsu tym masz większą szansę na wygraną. To nie jest żadne oszustwo, na tej zasadzie działa każda taka strona.

Opublikowano

Lol przecież każda strona jackpot jest nastawiona na to, że im więcej dasz hajsu tym masz większą szansę na wygraną. To nie jest żadne oszustwo, na tej zasadzie działa każda taka strona.

Nie jestem kretynem.

Opublikowano

No to przeczytaj jeszcze raz drugi akapit potem mój post i jeszcze raz twój i wyciągnij wnioski.

Uważasz, że w kodzie takiej strony nie da się napisać takiego małego myczku?

Zresztą przesłanie postu jest takie - nie wrzucajcie skinów tam, co reklamuje ten łak, tyle.

Opublikowano

Co do Pana o Nicku Noliff to sie zgadzam :) Ustawione wszystko ponieważ jest taka kombinacja klawiszy ze w lewym gornym rogu pokazuje sie taka linijka w ktorej mozna cos napisac i wyszukuje tego hasła na stronie (nie pamietam tego skrotu) i gdy sprawdzałem te filmy od niego i sprawdzałem nicki tych osob co wygrywały to nie znalazłem ani jednego komentarzu od goscia ktory wygral w tym aktywnym widzu. Wpisałem w lewym gornym rogu nick i nie pokazywało mi nic. Sprawdzałem nawet na te karambity fade co gosciu wygrał i sprawdzałem kazdy film ktory miał byc do konkursu ale nie znalazłem tego nicku. Nolif mowil ze na komentowaniu najwiecej pkt sie zarabia. Oszustwo i nabija sobie suby i like a potem ma hajsy..

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, jestem żywym dowodem na to jak csdraw Jebie ludzi na szmal ne7mnzjpg_snshsap.jpgwk2s61jpg_snshsah.jpgcnxnirjpg_snshsax.jpgi jak widać oferta anulowana, (anulował bot który miał oddać skiny) pisałem do supportu ale co? tematy są usuwane i do tej pory od 3 stycznia nie otrzymałem odpowiedzi, poznałem faceta który ma kontakt z właścicielem strony który mu krótko odpowiedział że ja skiny odebrałem mimo że ja ich na oczy więcej nie widziałem.

Opublikowano

Pełno tych gównianych jackpotow , na luckyshots.pl przegralem chyba z 11$ przez buga strony , losowanie się nie załadowało , odswiezam strone i typ z 4% wygrał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...