Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Programista poszukiwany!

Misiek994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzą cię standardowe tryby gry w MC? Szukasz czegoś nowego? A może po prostu chcesz stworzyć coś zupełnie nowego? Jeśli tak zapraszam do współpracy. Jedyne czego wymagam to poważne podejście do projektu, oraz doświadczenie w tworzeniu skryptów i edytowaniu pluginow. Kontaktować można się poprzez formularz kontaktowy na MPC oraz przez GG: 38001558

Opublikowano

Czy zamiast skryptów nie lepsze są pluginy?

Skrypty to tak naprawdę tylko pliki konfiguracyjne i nawet bardzo dobrze zoptymalizowane mulą serwer...

Jeśli możnaby było zastąpić skrypty pluginami, jestem chętny do współpracy!

Opublikowano

Czy zamiast skryptów nie lepsze są pluginy?

Skrypty to tak naprawdę tylko pliki konfiguracyjne i nawet bardzo dobrze zoptymalizowane mulą serwer...

Jeśli możnaby było zastąpić skrypty pluginami, jestem chętny do współpracy!

To już co kto woli :) Ja poszukuję technika, a czy będzie robił na pluginach, czy bedą też skrypty to już jego sprawa:P

Opublikowano

Pisząc "edytowanie pluginów" miałeś na myśli edycję pluginów, do których masz prawa autorskie, czy dekompilację cudzych pluginów, łamanie prawa(zależnie od licencji) i ich modyfikowanie?

Opublikowano

@10anat10
I tak sie nikt nie kapnie, co 8 latka obchodzi na czyich pluginach gra. A napisanie calego pluginu od nowa (np wg ) aby zmienic kolor wiadomosci wydaje sie byc szczytem debilizmu. Swat Ci do chaty chyba nie wbije, sumienie bedziesz mial tylko nieczyste. A zreszta jemu chodzilo raczej o konfiguracje.

@topic
Moge Ci podrzucic na pw jak chcesz skrypty z mojego starego serwera na bronie z efektami i takie inne pierdoły... Skriptem juz dawno sie nie zajmuje.

@down

wiem to byl tylko przykład -.-

ale w*****a to na prawde np kiedy ktoś item case sobie piraci. Ostatnio takiego kolesia na mpc widzialem ktory rozdawal za darmo ten plugin.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@10anat10

I tak sie nikt nie kapnie, co 8 latka obchodzi na czyich pluginach gra. A napisanie calego pluginu od nowa (np wg ) aby zmienic kolor wiadomosci wydaje sie byc szczytem debilizmu. Swat Ci do chaty chyba nie wbije, sumienie bedziesz mial tylko nieczyste. A zreszta jemu chodzilo raczej o konfiguracje.

@topic

Moge Ci podrzucic na pw jak chcesz skrypty z mojego starego serwera na bronie z efektami i takie inne pierdoły... Skriptem juz dawno sie nie zajmuje.

@lolzere

Ja nie twierdzę, że zmiana napisów w WG spowoduje, że będziesz miał nalot S.W.A.T(WG ma otwarty kod :P - https://github.com/sk89q/worldguard )...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...