Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans?

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie zapytać jak jest z awansem wyzszej rangi.(g4)

Niedawno mialem niezły mecz, oczywiście 8mvp, 111 pkt, 40 fragow, czeste wyzywanie mnie od haxorow, i prawdopodobnie wiele rep na mnie. Czy po takim meczu mocno wzrosly moje pkt elo?

Potem wygralem 2 następne pod rzad

Niestety 4 przegralem ponieważ nwm jakim cudem mialem w teamie 2 unrankedy z 6-10 fragami przez caly mecz, za to ja byłem pierwszy. Moje pkt elo w takim przypadku spadly nieznacznie, prawda?

graphic.png
Opublikowano

Witam chciałbym sie zapytać jak jest z awansem wyzszej rangi.(g4)

Niedawno mialem niezły mecz, oczywiście 8mvp, 111 pkt, 40 fragow, czeste wyzywanie mnie od haxorow, i prawdopodobnie wiele rep na mnie. Czy po takim meczu mocno wzrosly moje pkt elo?

Potem wygralem 2 następne pod rzad

Niestety 4 przegralem ponieważ nwm jakim cudem mialem w teamie 2 unrankedy z 6-10 fragami przez caly mecz, za to ja byłem pierwszy. Moje pkt elo w takim przypadku spadly nieznacznie, prawda?

Nikt nie wie DOKŁADNIE jak działa system ELO można się tylko domyśleć jak mniej więcej on działa myślę,że za ten wygrany mecz i 4 porażki wyszedłeś na 0.

Opublikowano

Nikt nie wie DOKŁADNIE jak działa system ELO można się tylko domyśleć jak mniej więcej on działa myślę,że za ten wygrany mecz i 4 porażki wyszedłeś na 0.

Chcialem powiedzieć czwarty mecz a nie cztery mecze

graphic.png
Opublikowano

Chcialem powiedzieć czwarty mecz a nie cztery mecze

Jeżeli tak myślę,że spokojnie możesz spać.Nie spadniesz jeszcze,ważne też jeszcze jak wysoko przegrałeś i ile miałeś MVP bo jeżeli np.Przegrałeś 16-14 i miałeś około 5 mvp to bardzo mało ELO straciłeś,jeżeli jednak przegrałeś 16-5 i ty nie miałeś żadnego MVP i byłeś nisko w tabeli straciłeś trochę pkt.

Opublikowano

Jeżeli tak myślę,że spokojnie możesz spać.Nie spadniesz jeszcze,ważne też jeszcze jak wysoko przegrałeś i ile miałeś MVP bo jeżeli np.Przegrałeś 16-14 i miałeś około 5 mvp to bardzo mało ELO straciłeś,jeżeli jednak przegrałeś 16-5 i ty nie miałeś żadnego MVP i byłeś nisko w tabeli straciłeś trochę pkt.

Nie boje sie o to czy spadne spadne, czy jestem blisko do kalacha bo ostatnio bardzo dobrze mi idzie

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...