Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bardzo wysoki ping.

MrSnake

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Wczoraj wróciłem z wyjazdu wakacyjnego. Nie było mnie 2 tygodnie, a przez kilka dni z komputera korzystał mój brat. Od tego czasu mam straszne problemy z pingiem i internetem. W grach typu LoL i CS:GO ping dochodzi do około 400-500. Zazwyczaj grałem na 40-50. Strony internetowe ładują się strasznie długo, a pliki np.: 2 MB pobierają się czasami 8 minut. Mam Internet z neostrady 10 MB/S. Normalnie prędkość downloadu była około 1,2 MB/S. Łączę się przez Liveboxem przez antenę na USB. Przeskanowałem komputer antywirusem. Wykrył dość sporo zagrożeń, usunął je ale nie pomogło. Próbowałem tez AdwCleanerem, ale Podczas usuwania system wyświetla "Błąd Krytyczny" i każe się wylogować (używam Windows 10). Załączam logi i proszę o szybką pomoc.

Addition.txt

FRST.txt

Shortcut.txt

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapisz zawartość tej strony do pliku o nazwie fixlist.txt znajdującego się w tym samym folderze co FRST, po czym uruchom narzędzie i wciśnij przycisk fix. Po zakończeniu czyszczenia udostępnij plik fixlog.txt oraz nowy komplet logów.

Czy problem ustąpił?

Opublikowano

@Aranthor

Problem nie ustąpił. Dalej prawie nie da się grać w gry i pobierać plików. Dodatkowo przy używaniu FRST do fixowania i podczas pracy AdwCleanera wyświetla się taki błąd. 

http://prntscr.com/7ufavv

Po wyświetlenii pozwoliłem FRST dokończyć pracę ale może nie usunął czegoś istotnego.

Shortcut.txt

FRST.txt

Fixlog.txt

Addition.txt

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...