Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać skinów na multiplayer

Wulkanus100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż nie widzę skinów na multiplayer - ani swojego ani innych, tylko same klasyczne. Na singlu widzę swojego skina. 
Tak mam minecraft premium, usuwalem już minecrafta .minecraft i pobierałem od nowa, nic to nie pomogło.  help

Opublikowano

Od teraz na serwerach no - premium nie widać skinów. - Dlaczego? Spytaj Microsoft.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Wina leży po stronie serwera. W momencie kiedy wybierana jest opcja online mode false serwer nie sprawdza czy gracz ma premium i nie wczytuje skinów. Dopiero po zmianie tego na true spowoduje, że na serwerze będą widoczne skiny jednak gracze bez premium nie wejdą. Są jednak serwery no premium, na których widać skiny dzieje się to dzięki pluginowi, który pozwala po mimo ustawionego trybu premium wejść no premium.

Opublikowano

@Ingus

Wystarczy dodac plugin skin restorer jesli serwer jest pod 1.8.

@Wulkanus100

https://www.spigotmc.org/resources/skinsrestorer.2124/historymaj frend sciagnij wersje 9.3 lub 10 nie wiem która działała dobrze. Wydaje mi sie ze 9.3. Potrzebujesz tez najnowszego protocol liba i jave koniecznie 8.

== to działa jak ma sie serwer na hoscie 1.8 lub 1.7.10 z online mode false. Dodatkowo mozna zmienic sobie skina jak ma sie stiva na skkfa itp.

W twoim przypadku:

Piszesz ze masz serwer hamachi a nie podajesz nawet wersji silnika ani klienta jak mamy ci z kapelusza wykombinowac dlaczego skiny sie nie pokazuja. Pamietam ze sam klient minecraft 1.7.10 mial problem ze skinami jak na serwerze byla wersja 1.7.2 i to bylo normalne.

Zainstaluj serwer 1.7.2, sciagnij wersje launchera 1.7.2 i nie ma prawa by wasze skiny sie nie wyswietlily (no chyba ze hamachi nie ma dostepu do internetu aby zlookupowac skina (lol impossible))

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@Ingus

Wystarczy dodac plugin skin restorer jesli serwer jest pod 1.8.

@Wulkanus100

https://www.spigotmc.org/resources/skinsrestorer.2124/historymaj frend sciagnij wersje 9.3 lub 10 nie wiem która działała dobrze. Wydaje mi sie ze 9.3. Potrzebujesz tez najnowszego protocol liba i jave koniecznie 8.

== to działa jak ma sie serwer na hoscie 1.8 lub 1.7.10 z online mode false. Dodatkowo mozna zmienic sobie skina jak ma sie stiva na skkfa itp.

W twoim przypadku:

Piszesz ze masz serwer hamachi a nie podajesz nawet wersji silnika ani klienta jak mamy ci z kapelusza wykombinowac dlaczego skiny sie nie pokazuja. Pamietam ze sam klient minecraft 1.7.10 mial problem ze skinami jak na serwerze byla wersja 1.7.2 i to bylo normalne.

Zainstaluj serwer 1.7.2, sciagnij wersje launchera 1.7.2 i nie ma prawa by wasze skiny sie nie wyswietlily (no chyba ze hamachi nie ma dostepu do internetu aby zlookupowac skina (lol impossible))

Dobrze gada, polać mu! Ściągnij wersję 1.7.2 i będzie śmigać jak ta lala 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...