Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xd

Gość Retsech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również polecam sam się dobrze przy niej bawiłem i sądzę, że ty będziesz miał podobnie. Trzeba dodać możliwość dodawania modyfikacji przez co czas rozgrywki się przedłuża.

Opublikowano

Fajna gra, spędziłem przy niej sporo czasu, ale ja musze zabić każdego przeciwnika, wszędzie wejść i zobaczy każdy przedmiot :)

Opisując tę gre "na szybko": "Kolorowe Diablo" :D

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to Torchlight II o stokroć przewyższa swoją poprzedniczkę. Jest dużo ciekawsza i bardziej grywalna. Jeżeli miałbyś wybierać to polecam drugą część. Mimo iż jest trochę droższa to na pewno bardziej ci się spodoba.

Opublikowano

Lepiej od razu kupić Torchlight 2 więcej możliwości i dodatkowo jest możliwość wgrywania modów na steamie z workshopa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

torchlight wg mnie jest słabą grą. Jest strasznie liniowa i powtarzalna.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Waćpanie, widziałem lepsze hakoslesze niż ten. Wystarczy wspomnieć o Sacred lub Diabolo. Ten jest najsłabszym w które grałem... gorszy nawet od Diabolo3

Opublikowano

Możliwe ale nie można zapominać o możliwości modowania tej gry co dodaje nowe atrakcje podczas rozgrywki a za to niestety w większość gier tego gatunku jesteśmy zmuszeni do korzystania tylko i wyłącznie z tego co dali nam sami twórcy. Każdy H'n'S polega na siekaniu wrogów o atrakcyjności gry przesądza to w jaki sposób to jest zaprezentowane graczowi.

Opublikowano

Gdy grałem w tą grę nie wiedziałem, że wspiera mody, lub że takowe istnieją. Nie odkryłeś Ameryki pisząc o tym, że HnS polega na ubijaniu przeciwników. Chyba każda nazwa gatunku jest dość klarowna FPS, RPG, RTS, ITD, ITP.

Jeśli scena moderów dla tej gry jest rozwinięta, to faktycznie można się nią jeszcze zainteresować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...