Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO- Jak stać się chickenem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsze, niż jakieś lobby findery :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

na początku miałem duck czyli kaczka ale potem miałem chicken. Czy ja wiem czy szybciej, wystarczy skopiować link, wkleić do przeglądarki steama i zmienić jedną cyferkę w adresie, zajmuje to max 30s.

Opublikowano

aż dałem ci suba, bo nie nawijasz na początku przez 5 minut kto to chiken, co on zrobił itp.

zaraz ide trollować. xD

Opublikowano

aż dałem ci suba, bo nie nawijasz na początku przez 5 minut kto to chiken, co on zrobił itp.

zaraz ide trollować. xD

Ale ja nie wiem. Sam uważam, że to zabawne, ale nie wiem, czemu akurat chicken.

Opublikowano

Ale ja nie wiem. Sam uważam, że to zabawne, ale nie wiem, czemu akurat chicken.

nie wiadomo czemu chicken, ale stało się to popularne jak takie właśnie chickeny dołączały do poczekalni  podczas esl one w 2014 roku. 

zaraz ide trollować. xD

A to dziękuje :D, uznałem że bezsensu marudzić o tym co chicken i o co w tych chodzi bo komu chce się to oglądać :D

Opublikowano

HAHAHA, bekowe i zarazem bardzo dobre. Przyda mi się. 

W filmiku złapałem parę błędów, ale nie jesteśmy pro więc nie musimy się tak starać aby przekazać info jak trollowac. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

propz motzno ale rly trzeba ten nick zmieniac czy to tylko zeby byc kurczakiem a np jak mam nick np. mamut to moze zostac ?

s-08-13-564289.png
Opublikowano
@554461402688252517908.png Dzienny ogólnie to jak bd w lobby klikasz tab+shift > wchodzisz na swoj profil i po prawej masz zielony button z napisem dolacz do gry > klikasz prawym klawiszem myszy i kopiuj link > wklejasz go przegladarki na steam i zmieniasz liczby które są przed ostatnim ukośnikiem "/". np 1275712568/9569586 - liczby na czerwono zmieniasz na jakie chceesz i dolaczasz do lobby, raz dolaczyc mozesz raz nie. Ogolnie swietny patent.

Narwany przeciez on robil sobie jaja z tym avatarem i nazwą xD.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ten film jest prywatny :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

­Fajny poradnik, można sobie potrollować jak nudy :D

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...