Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze chciałbyś zagrać ?

RaFture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja z takim pytaniem na jakim serwerze chcielibyście zagrać :

- Hard

- Easy

- Medium

- Global sprzed 5 lat ?

Czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Myślę, że to zależy od tego ile jesteś w stanie poświęcić dla metina Easy- szybko osiągniesz Medium- ciut wolniej niż easy, a Hard troche dłużej, jeśli nie masz co robić to w sumie wybierz global przynajmniej coś, możesz zyskać :)

Opublikowano

na zagranicznych serwerach mają bardzo Ekskluzywny wygląd broni :D  takie duże :D 

Myślę, że to zależy od tego ile jesteś w stanie poświęcić dla metina Easy- szybko osiągniesz Medium- ciut wolniej niż easy, a Hard troche dłużej, jeśli nie masz co robić to w sumie wybierz global przynajmniej coś, możesz zyskać :)

Raczej wole Dobrą zabawę :D   Serwer Easy/medium bedzie Git jak na te czasy :D

sygnatura_by_lizzkaviste-d63bpd4.png

Opublikowano

Witam ja z takim pytaniem na jakim serwerze chcielibyście zagrać :

- Hard

- Easy

- Medium

- Global sprzed 5 lat ?

Czekam na odpowiedzi :)

Areczku itak Ci ten serwerek niewypali bo to nawet się do SSH nie umiesz zalogować  <3

Znowu znalazłeś sobie jakiegoś murzyna, który będzie za Ciebie robił drogi kolego ?

A tak PS: temat bez sensu bo każdy ma inne gusta...

Opublikowano

Areczku itak Ci ten serwerek niewypali bo to nawet się do SSH nie umiesz zalogować  <3

Znowu znalazłeś sobie jakiegoś murzyna, który będzie za Ciebie robił drogi kolego ?

A tak PS: temat bez sensu bo każdy ma inne gusta...

Nic o mnie nie wiesz,nie wiesz co potrafię czego nie :>

Po drugię,nie wyciągam twoich brudów i tego,że mnie okradłeś :)

Po trzecie : Jeszcze się zdziwisz :)

Po czwarte :  Dla twojej satysfakcji umiem się zalogować do SSH :)

Opublikowano

- Global sprzed 5 lat ?

Coś z tego, tylko global sprzed 7 lat. :)

Lub porządny, dopracowany medium z domieszką hard. :) Bez tych dodatków, które niszczą dobry klimat Metina, a ma takie dodatki 95%+ serwerów. Nowości muszą być, wiadomo. W tych czasach bez nowości serwer raczej nie przetrwa. Ale jak mają być nowości to pasujące do klimatu, a nie jakieś zbieranie kwiatków, tańce gangnam style itp.

Opublikowano

Coś z tego, tylko global sprzed 7 lat. :)

Lub porządny, dopracowany medium z domieszką hard. :) Bez tych dodatków, które niszczą dobry klimat Metina, a ma takie dodatki 95%+ serwerów. Nowości muszą być, wiadomo. W tych czasach bez nowości serwer raczej nie przetrwa. Ale jak mają być nowości to pasujące do klimatu, a nie jakieś zbieranie kwiatków, tańce gangnam style itp.

Tiveriaaaaaa

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Było już sporo takich tematów jeżeli ktoś pisze easy/medium to jest sporo na rynku lub teraz będą startować a ci co piszą że hard to i tak na starcie bez dobrej reklamy 300 osób online + w większości bugi i serwer pada kiedyś było kilka serwerów i się trzymały

Co do tematu zagrałbym na takim 5 lat wstecz lecz.. gdyby grało te 1k + z nie przesadzonym is'em i ogarniętym teamem chociaż to mało możliwe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...