Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rick- Twój Game Master ;)

Gość Rick ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IH7bPOR.png

Witam, nazywam się Oskar, liczę już sobie 16 wiosen.Chodzę do klasy trzeciej gimnazjum w Polanowie, a dla nie wiedzących, w województwie zachodniopomorskim.Pierwszy raz z Metinem styczność miałem w 2007 roku, więc mój staż to około 7 lat.Zakładałem własne serwery, aby podszlifować moje umiejętności Game Mastera, więc jakieś tam doświadczenie mam.Interesuje się komputerami, grami komputerowymi, muzyką jak i piłką nożną.Nigdy nie miałem styczności zostać Game Masterem na jakimś serwerze, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.To tyle z przedstawienia mojej postaci, po dalsze informacje, zapraszam do kontaktu, który podam niżej. :D

a1FTWkX.png

-Stały kontakt, który przy takiej pracy jest bardzo ważny,

-Doświadczenie,

-Pomoc 24/7,

-Pełną kulturę,

-Pełne zaufanie,

-Miłą współpracę,

-Organizowanie eventów, oczywiście za zgodą właściciela,

-Lekką pomoc techniczną

i wiele wiele więcej, w swoją pracę wkładam masę serca i pełno zaangażowania.

Xh2UvWM.png

-Miłej współpracy,

-Stały kontakt,

-Miłą Administrację,

-Możliwość podejmowania wspólnych decyzji,

-Możliwego wynagrodzenia za dobrą i uczciwą wykonaną pracę

fnBuvTs.png

Gadu Gadu - 52971690,

Prywatna Wiadomość Tutaj Na Forum,

Opublikowano

No, ale kto szuka GM'a na poważny serwer? To za duże ryzyko.

Nie wiem, oferta ładnie napisana, mogę polecić.

Lepiej poszukać GM niż mieć serwer bez Teamu. ;)

Jeśli nigdy nie byłeś GM na serwerze dedykowanym to pewnie będzie ciężko, bo jeśli już ktoś szuka GM to właśnie z doświadczeniem na takich serwerach i nic nie daje tłumaczenie "kiedyś musi być ten pierwszy raz". Ale może znajdzie się ktoś, kto Cię przyjmie. Życzę powodzenia i polecam. ;)

@1361622928-U485574.pngShaggyV6Dziwko może i Ty wolisz być sam, ale nie każdy tak woli - sam 24 godziny na dobe przy serwerze nie wysiedzisz, ponadto zajmujesz się wszystkimi sprawami technicznymi etc. Lepiej mieć tego jednego/dwóch GM'ów dla kontaktu z graczami, niż żeby gracze przez słaby kontakt z Administracją zrażali się do serwera.

Opublikowano

Lepiej poszukać GM niż mieć serwer bez Teamu. ;)

Jeśli nigdy nie byłeś GM na serwerze dedykowanym to pewnie będzie ciężko, bo jeśli już ktoś szuka GM to właśnie z doświadczeniem na takich serwerach i nic nie daje tłumaczenie "kiedyś musi być ten pierwszy raz". Ale może znajdzie się ktoś, kto Cię przyjmie. Życzę powodzenia i polecam. ;)

Ja tam wole być sam :)

Opublikowano

składnia zdań w niektórych momentach mnie przeraża ale ogólnie spk :)

z mojego punktu widzenia masz marne szanse na dołączenie do teamu serwera na dedyku

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

składnia zdań w niektórych momentach mnie przeraża ale ogólnie spk :)

z mojego punktu widzenia masz marne szanse na dołączenie do teamu serwera na dedyku

Również tak uważam, nikt nie szuka na MPC teamu do poważnych serwerów, ewentualnie hamachi :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Również tak uważam, nikt nie szuka na MPC teamu do poważnych serwerów, ewentualnie hamachi :)

­

Zapewniam Cie, że szuka, znam kilka takich przypadków, miałem nawet kilka propozycji, ale niestety mi nie odpowiadały :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...