Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym serwerze pl

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na którym serwerze na PL ( GLobal MT2 ) jest duzo ludzi i opłaca się grąc? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Co do ludnosci to Diumar, Tortuga lecz teraz to zbytnio juz sie nie oplaca zaczynac.

a na Negros?

Opublikowano

Negros, samos :) Polecam i pozdrawiam! Na samosie jest 2x drożej niż na negrosie, ale i kk tańsze na allegro :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Negros, samos :) Polecam i pozdrawiam! Na samosie jest 2x drożej niż na negrosie, ale i kk tańsze na allegro :)

Kasa tańsza, bo ceny wyższe... Bez różnicy czy kupisz taniej 400kk i to wydasz na zbroje, czy w tej samej cenie co 400kk na Samos 200kk na Negros i kupisz za nie to samo... Na Negrosie liczba online ostatnimi czasy spadła, jednak najmniej graczy jest na Wetarze i Androsie, a reszta to porównywalna liczba online. Ja tam odszedłem z Negrosa i wróciłem na Etolin. Pograć jest z kim o każdej porze dnia i nocy, tak samo z walką o bossy czy metki.

Opublikowano

Nie korzystam z kupna yangów, bo to nie jest żaden dorobek i żadna frajda ;D .. 

Ok chyba zagram na tym samos. Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...