Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem Forum / GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

3mod_1437052586__cooltext127109447211316

Mam na imię Dawid, w tym roku kończę 18 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Chodzę do jednego z najlepszych technikum w Polsce na profil Technik Informatyk. Pierwszy raz z Metin'em miałem styczność w 2005 roku, więc mój staż to ok. 9-10 lat. Jednym z moich ulubionych zajęć informatycznych to właśnie moderowanie i administracja różnego rodzaju for, jak i gier (m. in. Minecraft, CS 1.6, CS: GO, Lineage czy WoW).

Oczywiście poza informatyką i związaną z nią przedmiotami, interesuje się koszykówką. Jedną z moich ulubionych drużyn była The Miami Heat, ale po jej rozpadzie to już sam nie wiem. Oprócz tego trenuję amatorsko MTB Stunt, lecz dopiero jestem na etapie małego żółwia niż jakiś dobrych trick'ów. Również jestem wielkim fanem E-Sport'u, gdzie trenuje swoje umiejętności w grze Counter Strike: Global Offenisve (wcześniej Leauge of Legends, lecz po tych większych patch'ach gra mnie zniechęciła).

Chociaż nie lubię pisać o sobie, gdyż uważam, że ludzi trzeba poznać na własnej skórze, no ale cóż...
Moją jedyną wadą jest to, że lubię dużo wiedzieć i nienawidzę, jak coś jest przede mną ukrywane. Prawda to podstawa i nic tego nie zmieni.
Jestem człowiekiem kulturalnym z poczuciem humoru. Wszystko biorę na luzie i nie dotykają mnie żadne przezwiska. 

Jestem bardzo kontaktowy i lubię pisać z ludźmi. Na niejednym forum byłem pierwszym posterem, a ilość postów przekraczała 300 w parę dni.
Jeżeli chcecie wiedzieć więcej lub tego czego nie napisałem, zapraszam do komentowania :)

3mod_1437052616__cooltext127109473131198

Jako TGM/GM/GA/HA:

- własny serwer Calios.eu

- serwer Alceas.eu

Jako administrator/moderator forum:

Największym osiągnięciem jest dwuletni staż na forum
3mod.pl - gdzie byłem
Globalnym Moderatorem (nick GruBBy :*)

- ArdanisMt2 - Moderator (Hashirama)

- oraz serwery Minecraft, których nie pamiętam
(po prostu było ich kilka, a nazwy kosmiczne)

3mod_1437052632__cooltext127109530085077

Tak więc oferuję:

+ administracje i moderowanie forum
+ pomoc graczom/forumowiczom

+ aktywność od 5-10 godzin
+ miłą współpracę

+ wyszukiwanie błędów

+ trwały kontakt
+ organizowanie eventów

+ pomoc techniczną

+ wielogodzinne spędzanie czasu na TS3 

oraz przyjmowanie zgłoszeń

i wiele wiele więcej, w swoje pracę wkładam serce i traktuje ją z szacunkiem.

3mod_1437052651__cooltext127109569332685

Oczekuję:

+ miłej współpracy

+ trwałego kontaktu

+ możliwości podejmowania wspólnych decyzji

... oraz tego, czego raczej nie muszę wypisywać :D

3mod_1437052665__cooltext127109598351840

GG: 11398745

Steam: http://steamcommunity.com/id/atasuke/

Prywatna wiadomość

Opublikowano

Nowa osoba na mpc, 5 postów, wygasły obrazki (brak profesjonali­zmu), kontakt do steam? .. Nie polecam.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nowa osoba na mpc, 5 postów, wygasły obrazki (brak profesjonali­zmu), kontakt do steam? .. Nie polecam.

Nowa osoba na mpc ? xD

Stary zarejestrowałeś się 5 dni przede mną i ty nazywasz mnie nową osobą ? To że się nie udzielam na tym forum, bo nie mam takiej potrzeby - nie oznacza, że jestem nowy...

Obrazki naprawiłem :)

Opublikowano

Nowa osoba na mpc ? xD

Stary zarejestrowałeś się 5 dni przede mną i ty nazywasz mnie nową osobą ? To że się nie udzielam na tym forum, bo nie mam takiej potrzeby - nie oznacza, że jestem nowy...

Obrazki naprawiłem :)

Osoby, które jako tako się udzielają można ocenić chociażby po ich wypowiedziach. Życzę powodzenia ! :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Osoby, które jako tako się udzielają można ocenić chociażby po ich wypowiedziach. Życzę powodzenia ! :)

Irytują mnie już te Twoje wypociny.. Potrafisz wszystko komentować, a swoją postawą nie reprezentujesz nic.. Jeszcze te denne stwierdzenie nie popierane żadnymi faktami.. Koleś, zluzuj sandały.. Wyjdź na dwór, wypij piwo z kumplami.. Odpocznij trochę od MPC Forum..

#Topic:

Obrazki nadal nie działają.. A co do samej oferty to brzmi interesująco, ale nie mogę jednoznacznie stwierdzić, że nadajesz się na stanowisko Administratora Forum, ponieważ od osoby o takiej randze wymaga się dużo więcej niż jest zawarte w Twojej propozycji.. Więc moim zdaniem Twoje podanie powinno zostać określone jako: Moderator Forum. I tego będę się trzymał.. Pod tym względem mogę śmiało stwierdzić, że się nadajesz.  

Opublikowano

Irytują mnie już te Twoje wypociny.. Potrafisz wszystko komentować, a swoją postawą nie reprezentujesz nic.. Jeszcze te denne stwierdzenie nie popierane żadnymi faktami.. Koleś, zluzuj sandały.. Wyjdź na dwór, wypij piwo z kumplami.. Odpocznij trochę od MPC Forum..

#Topic:

Obrazki nadal nie działają.. A co do samej oferty to brzmi interesująco, ale nie mogę jednoznacznie stwierdzić, że nadajesz się na stanowisko Administratora Forum, ponieważ od osoby o takiej randze wymaga się dużo więcej niż jest zawarte w Twojej propozycji.. Więc moim zdaniem Twoje podanie powinno zostać określone jako: Moderator Forum. I tego będę się trzymał.. Pod tym względem mogę śmiało stwierdzić, że się nadajesz.  

Dzięki ;p

Znaczy wiesz, bardziej mi tu chodzi o moderatora/administratora forum + informatora - chodzi o to, że w przypadku jakiś przerw technicznych nikt nie wie o co chodzi, a tak to mógłbym powiadamiać (pisać tematy/sb/ts) graczy o tym co się nadarzyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...