Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki rezonansu barku

Gość lightofheaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, mam problemy z barkiem od dłuższego czas, jednak nie wiedziałem co mi dokładnie dolegało. Byłem u ortopedy, zalecił mi rezonans, zrobiłem i przyniosłem wyniki. Okazało się (według niego) że jest bardzo duży problem z tym barkiem, bo mając pełną ruchomosć mam tak spieprzone w środku. Powiedział, że może mi to zrobić jedynie dwóch ortopedów w Polsce - jakiś dr. Brzóska z Bielska i ktoś w Warszawie.

Tutaj wyniki - miał ktoś może podobne sprawy? Nie wiem czy jechać specjalnie, czy po prostu skierować się do innego, bo tamten nie chciał podjąć tego zadania, bo to go ogranicza.

Dodam, ze trenuję siatkówkę w klubie i zależy mi na tym, żeby wrócić w tym roku.

1913344.jpg

Opublikowano

­Tutaj jest sporo użytkowników, może ktoś miał takie problemy. Napisałem również na forach ortopedycznych, spokojnie.

­Oglądam właśnie Dr. House i ma podobny przypadek, tyle że pacjent ma raka...

Raka płuc pewnie, co nie? :/

Opublikowano

Jedź... ze zdrowiem nie ma żartów, jak chcesz pograć to to zrób.

Ewentualnie jedź na rezonans gdzieś indziej i zapytaj się o skierowanie do jakiegoś innego ortopedy.

Opublikowano

Najlepiej jeśli skonsultujesz się z lekarzem bądź specjalistą, bo my raczej Ci nie pomożemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...