Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl na wirtualnej maszynie

etniespies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy komuś udało się odpalić metin2.pl  na wirtualnej maszynie, próbowałem na Wmware lecz wyskakuje jakiś error ze hackshield cośtam wykrywa
czy komuś z was się to udało niedawno ?
pozdrawiam

Opublikowano

­Wytłumacz dokładniej, po co i jak chcesz odpalić globalnego klienta Metin2.pl poprzez VPS?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

potrzebuję odpalić metin2 pl GLOBAL na wirtualnej maszynie abym mógł słyszeć dźwięki z gry odpalonych dwóch naraz aplikacji, tej na prawdziwym systemie i na wirtualnym ponieważ jak odpale metin2.pl w oknie i do tego drugiego metina normalnie to słyszę tylko  dzwieki gry okna które jest aktualnie uzywane a  metina który jest w tle nie słychac, pomimo iż może to sie wydać śmieszne to jednak bardzo potrzebuję mieć dźwięk z dwóch odpalonych metinów naraz, kombinowałem już z virtual audio cable ale też nic mi z tego nie wyszło daltego bardzo byłbym wdzięczny za waszą pomoc : )

Opublikowano

Instalujesz windowsa na virtualnej maszynie i normalnie odpalasz tam metina. Potwierdzone info bo sam tak robiłem.

na jakiej dokładnie wirtualnej maszynie  instalowałeś że ci sie uruchomiło?  virtualbox?

Opublikowano

@etniespies piepsznij się w łeb. Jak nie rozumiesz co koleś pisze to nie nabijaj sobie postów...

Problem tak prosty a tu sie ktoś o sf'y nawet pyta... Na emulatorze nie ma szans żebyś pograł w metina. Najpierw są problemy z hackshieldem a potem gra nie będzie odpalała z powodu problemów z kartą graficzną.

tu jest temat w którym ludzie mówią ze nie da sie odpalic na wirtualnej maszynie http://www.mpcforum.pl/topic/1204069-metin2-pl-a-virtualbox/

A co za różnica? Virtual PC, Virtualbox, są jeszcze inne ... Stawiasz system i nie ma prawa aby metin nie działał

powiesz mi jak mam to zrobic aby PL zadzialal ?

Kilka msc temu na VirtualBox'ie mi śmigał.

zmieniales cos w wirtualboxie ze ci zadziałał PL ?

Opublikowano

tu jest temat w którym ludzie mówią ze nie da sie odpalic na wirtualnej maszynie http://www.mpcforum.pl/topic/1204069-metin2-pl-a-virtualbox/

powiesz mi jak mam to zrobic aby PL zadzialal ?

zmieniales cos w wirtualboxie ze ci zadziałał PL ?

Powiedz mi dlaczego ci nie działa, co sie pojawia, jakiś błąd? ... Stawiasz system na Virtualbox od nowa, pobierasz metina i powinien działać, co ci wyskakuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...