Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL, a virtualbox?

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

postawiłem na virtualboxie system windows xp, na którym chciałbym zagrać w oryginalnego, polskiego metina. Przy uruchamianiu hackshield wywala "error 207". Na jakiejś włoskiej stronie spotkałem się z podobną sytuacją i tam dowiedziałem się, że gra nie będzie działała na systemowym emulatorze. Nie wiem niestety czy jest to pewne. Mieliście może podobny problem? Macie jakiś sposób, aby jednak zagrać na globalnym serwerze, na systemie postawionym w virtualboxie? Czy raczej jest to niemożliwe?

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź,

pozdrawiam ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Powiedz jakie to pliki serwerowe.

Najlepsze, przybliżone do PLa to terenzo.

Opublikowano

@up piepsznij się w łeb. Jak nie rozumiesz co koleś pisze to nie nabijaj sobie postów...

Problem tak prosty a tu sie ktoś o sf'y nawet pyta... Na emulatorze nie ma szans żebyś pograł w metina. Najpierw są problemy z hackshieldem a potem gra nie będzie odpalała z powodu problemów z kartą graficzną.

Opublikowano

Problem tak prosty a tu sie ktoś o sf'y nawet pyta... 

Cieszy mnie to, że jesteś na tyle wszechwiedzący, że dla Ciebie mój problem to pikuś. Przypomnę tylko bystrzaku, że to jest forum i w razie niepewności, każdy ma prawo zadać pytanie, aby dociec rozwiązania.

Sprawa wyjaśniona. 

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...