Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ładowarka wpływa na przegrzewanie się laptopa?

Colineq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam problem ze swoim laptopem, otóż aktualnie nie posiadam do niego baterii i musi być stale podłączony do ładowarki. Gdy gram w gry typu FPS albo inne po 5-10 minutach wyłącza mi się laptop. (Kiedy grałem bez ładowarki [z baterią] wszystko było w porządku). Czy da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

Kup podkładkę chłodzącą albo lepszy zasilacz bo ten widocznie za slaby 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kup podkładkę chłodzącą albo lepszy zasilacz bo ten widocznie za slaby 

Kiedy mówiłem o naprawie chodziło mi o użycie jakiegoś programu itp. Sorry, że nie sprecyzowałem.

Opublikowano

A to ciekawe, chcesz wyręczać serwisantów rozwiązując problemu ze sprzętem za pomocą programu.

Sam bym tak chciał by tak wszystko dało się naprawić to przecież takie proste !   Psuje się sprzęt zainstaluj PROGRAM to się sam naprawi. ;)

Wyczyść laptop, przesmaruj chodzenia nową pastą i kup podkładkę do której nie potrzebujesz żadnego programu. 

Opublikowano

Nie musisz być taki agresywny wiesz?

Jesteś jakiś rozdrażniony.. Może spróbuj pomagać nie naskakując przy okazji na osobę która potrzebuje tej pomocy?

Opublikowano

Oczekujesz niemożliwej do wykonania pomocy i jeszcze marudzisz jak ci wytłumaczyłem dlaczego to nie jest możliwe ? To raczej z tobą jest problem i zrozumieniem z twojej strony.  

Skoro według ciebie do rozwiązywania problemów ze sprzętem są programy to je rozwiązuj programem który nie istnieje.  

Jak taki program ma rozwiązać problem z resetowaniem się laptopa z  powodu przegrzania albo spadku napięcia  z zasilacza, przy okazji  zmienić pastę pod radiatorami, wyczyścić laptopa z syfów co się uzbierały albo  zwiększyć moc zasilacza ?   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...