Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion_Pandemonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Gracze Aiona.

Aktualnie przygotowuję serwer Aion, ale jak w takich przypadkach Wasza pomoc może okazać się nieoceniona.

Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby uczestniczyć w tym projekcie.

Jeśli macie aktualnego klienta GF, to super!

Wejdźcie na naszą stronę, pobierzcie patchera a następnie wypakujcie pliki.

Wszystkie pliki i foldery powinny się znaleźć w katalogu download!

Użytkownicy Win 7/ 8/ 8.1 pamiętajcie, aby uruchamiać patchera z uprawnieniami administratora.

Serwer jest dostępny 24/7/365 - w końcu to dedyk.

Szukam wszelkich błędów gry, problemów z misjami, instancjami a więc nie expcie za szybko ;) odwiedzajcie instancje itp.

Serwer jest w pełni usprawniony, działają siege, jest też inwazja, również rifty i dredgiony. Sam nie mogę ich sprawdzić, potrzebuję Was.

Każdemu testerowi, który wniesie pozytywny aspekt wynagrodzę czas spędzony na poszukiwaniu błędów.

Oferuję już po starcie:

- 1500 AC (do wydania w IS)
- specjalnego mounta:

Aion0004.jpg

- 40 x icon_item_badge09.png

Oczekuję zaangażowania oraz konkretów. Nic mi nie da zgłoszenie typu nie działa Hol wiedzy. Konkrety, konkrety, konkrety!

Uwaga! Żeby nie było tak super, bywa, że bez ostrzeżenia restartuję serwer, aby zobaczyć, czy wszystko działa.

Kolejna uwaga, równie ważna. Logowanie:

Wpisz swoje dane (login i hasło), kliknij ok i poczekaj około 20 sekund. To ważne.

Zapraszam do zabawy! Kuba.

Zapraszam na Beta testy prywatnego serwera Aion. >>>klik<<<

Opublikowano

Dobra ale mam podstawowe pytanie : Widzę raty serwerowe są zmienione ale na becie - testach aktualnych też trzeba expić od 1lvl ?

Gra w Aionie opiera się na 99% lataniu na 65lvl PvP / PvE więc testowania instancji na 20lvl nie widzę sensu i osobiście nie chce mi się na prive expic od pierwszego lvl. Tak więc Jaki lvl na start / Jaki set na start dostaję się / Stigmy ? / AP ? / Medale ? /

Zakładam że Testy mają sprawdzić grę na lvl 65 (bo tutaj zaczyna się prawdziwa gra ) a wbicie takiego lvl + zdobycie jakiegoś setu żeby po testować insty 65 lvl / Siege / PvP też wymaga czasu nawet przy wyższych ratach. Więc podaj więcej info "o starcie nowej postaci na testach".

Edit//

I tak btw jest inny patcher ? Nie wiedzieć czemu mimo że skan czysty mój Nod32 blokuje go jako zagrożenie.

Opublikowano

już wszedłem na ten serwer jak narazie mi się podoba ale jak dla mnie podkręcić troszke exp by nie zaszkodziło. Mam pytanie czy siege w Pangea'i będą działać nawet na 1 serwer?

Opublikowano

Nie da sie pobrać patchera :/ 

Wrzuci mi go tu ktos ?

Mi też Anty wirus Wykrywa zagrożenie i blokuje pobieranie, co Dziwnego Scan który jest dodany do patchera jest w 100% czysty a kiedy sam przeskanowałem adres do pobrania wykryło 3/63 zagrożenia.

Scan z strony - LINK

Scan zrobiony przed chwilą - LINK

Nie twierdze że patcher jest zawirusowany ale do momentu dodania nowego patchera którego Antywirus nie będzie blokować osobiście nie zawitam u was.

Opublikowano

ja normalnie pobrałem bez żadnego problemu, mój antywirus nic nie wykrył i wszytko pięknie mi działa 

Wrzuć go na Mega i mi tu podeślij jeśli możesz :)

Albo wrzuć mi pliki te z patchera które sie pobierają 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Virustotal

Zauważ proszę, że wirusy wskazuje jakieś chińskie G***o. Każdy normalny antywirus nie pokazuje nic.

Tutaj są wszystkie pliki z patchera. Rozpakowane. Link z Virustotal jest zgodny z tymi plikami.

Przypomnę, bo nie każdy wie. Na MediaFire nie można wrzucać zawirusowanych plików. A jednak te weszły.

PS. To Skan oryginalnej paczki instalacyjnej GF. Pytania?

Opublikowano

Virustotal

Zauważ proszę, że wirusy wskazuje jakieś chińskie G***o. Każdy normalny antywirus nie pokazuje nic.

Tutaj są wszystkie pliki z patchera. Rozpakowane. Link z Virustotal jest zgodny z tymi plikami.

Przypomnę, bo nie każdy wie. Na MediaFire nie można wrzucać zawirusowanych plików. A jednak te weszły.

PS. To Skan oryginalnej paczki instalacyjnej GF. Pytania?

Chodziło mi o różnice w Skanach. W pierwszym dodany przez Ciebie skanie "Nie wykryto żadnego zagrożenia"  Natomiast po ręcznym przeskanowaniu jednak coś wykryło dodatkowo sam teraz dodałeś skan w którym jednak zostały wykryte zagrożenia. Lecz nie twierdzę na tej podstawie że Launchera jakkolwiek zawirusowany. Skanery online często wykrywają "za dużo".

Problem jest w tym że Antywirusy blokują pobieranie twojego Launchera (jak już wspomniałeś o launcherze GF jego nie blokuje żaden antywirus). Dlatego nie mówię broń Boże że wciskasz wirusy komuś tylko raczej doradzam zmianę patchera / upload plików żeby nie robić złej / mylnej opinii na start (bo zakładam że cześć gracz zobaczy że patcher został zablokowany przez Antywirusa nie będzie patrzeć na scan tylko od razu odpuści sobie serwer.)

Opublikowano

Chińskie nie, ale darmowe. A jak zawsze, darmowe = badziew...

€: Polecam lekturę: Compare

Zainstalowałem Kasperskiego i niby ten priv działa, może i miałeś rację :) 

Co do priva:

- Mało osób [nikogo nie ma]

- Przy starcie powinno się dostawać trochę więcej rzeczy np odłamki jakieś żeby bić więcej 

- Nie ma lagów to duży +

- Troszku drogi IS w porównaniu z tym co dostajemy na start[nie starczy nawet na Peta+mounta]

- Niby jest głosowanie ale tylko na 2 stronach :/ Może jeszcze tu zróbcie głosowanie 

http://www.gtop100.com/

http://www.arena-top100.com/

http://topofgames.com/

- Przy starcie wyskakuje że pierwsze 100 osób dostaje prezent, więc gdzie jest mój ? :) 

- W prezentacji pisze że przy starcie dostajemy 1500 AC, a dostajemy 1000. Jest też informacja o mouncie

To tyle Pozdrawiam Gajos 

Opublikowano

Po zarejestrowaniu na stronie wyskakuje komunikat "Добро пожаловать!" :D

A grę ocenię, gdy wejdę na serwer, chociaż nie wiem, czy będzie mi się chciało expić kolejną postać. :P

PS. @1361622928-U485574.pngAion_Pandemonia nie masz może w planach zainwestować w dobrego grafika? Obecny wygląd strony i patchera nie zachęca do korzystania z niej/niego ;o

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@ xxXGAJOSXxx

Przeczytaj proszę opis. To nie priv do gry, tylko do testów. Właśnie po to, abyście Wy ocenili, co należy zmienić, co dodać, co zabrać itp.

Zwróć uwagę, że AC ładują się automatycznie, gdy spadną poniżej 100 AC.

Co do AC 1500 to dla tych, którzy wniosą swój wkład w rozwój tego privka, ale jak już (o ile będzie sens) gdy wystartujemy.

@LittleBlack

Droga Mała Czarnulko ;) Brak kasy, ale możesz zasponsorować ^^

PS. Opinie i uwagi bardzo proszę na moim forum.

Dlatego, że liczę się z Waszym zdaniem, ale ciężko mi oblecieć fora i szukać co kto napisał. Gdy mam wpisy u siebie, wtedy szybko i łatwo można wprowadzić Wasze propozycje, są one łatwe do odszukania.

PS2. Добро пожаловать = Witamy! Już po polsku ;)

Opublikowano

Droga Mała Czarnulko ;) Brak kasy, ale możesz zasponsorować ^^

Już myślałam, że tego nigdy nie zaproponujesz! *wykłada pieniądze na stół* :P

A czy zamierzasz jakoś zachęcić potencjalnego gracza do rozpoczęcia gry po stronie Asmo? Z tego, co widzę, na 11 stworzonych postaci tylko 2 są po stronie Asmodian.

Opublikowano

@ up

Serwer jest tak mądry, że widzi różnicę we frakcjach. Gdy jest 50 + osób z lv 10 + automatycznie zachęca do tworzenia postaci po stronie Asmo.

Jeśli dalej byłby problem, wprowadzimy pakiety dla Asmo. Więcej BM, coś z arenek, może kilka ceranitów.

€: Jestem do dyspozycji na ts: pandemonia.pl Serdecznie zaparaszam.

Opublikowano

Skoro nie jest to priv do gry tylko do testów sądze iz powinnieneś sobie poradzić sam ze swoimi testami . I od razu mówie serwerów Aiona jest 5 i każdy się ledwo trzyma tworzenie kolejnego zbugowanego nie testowanego nie prowadzi do niczego poza nabijaniem wizyt na stronie o ile takowe będą,więc serio odpuśc sobie chyba ,że masz aż tyle wolnego czasu żeby sie bawić w coś na czym nie zarobisz :) . Nie mówię tego złośliwie tylko na dobrą sprawę był i będzie tylko jeden dobry serwer aiona na którym się grało był to Infinite :D większość ludzi ma już prawie wszytsko na globie więc nie sądze by ktoś chciał rzeczywiscie się bawić w chwiejący się bugami serwer... Natomiast jeśli liczysz na zarobek i publikację licz się z tym ,że okradasz NCsofta używając plików serwerowych itd więc ktoś na dobrą sprawę może Cię zgłosić co za tym idzie  więzienie  ale powodzenia :)

Opublikowano

Skoro nie jest to priv do gry tylko do testów sądze iz powinnieneś sobie poradzić sam ze swoimi testami . I od razu mówie serwerów Aiona jest 5 i każdy się ledwo trzyma tworzenie kolejnego zbugowanego nie testowanego nie prowadzi do niczego poza nabijaniem wizyt na stronie o ile takowe będą,więc serio odpuśc sobie chyba ,że masz aż tyle wolnego czasu żeby sie bawić w coś na czym nie zarobisz :) . Nie mówię tego złośliwie tylko na dobrą sprawę był i będzie tylko jeden dobry serwer aiona na którym się grało był to Infinite :D większość ludzi ma już prawie wszytsko na globie więc nie sądze by ktoś chciał rzeczywiscie się bawić w chwiejący się bugami serwer... Natomiast jeśli liczysz na zarobek i publikację licz się z tym ,że okradasz NCsofta używając plików serwerowych itd więc ktoś na dobrą sprawę może Cię zgłosić co za tym idzie  więzienie  ale powodzenia :)

[*] To ci od privów metina pójdą do więzienia ? Też kogoś okradają 

Pograłem chwile wbiłem ten 15 lvl jedyne co zauważyłem to przy Hodowcach Mioli jest link do Just-Aion 

Więcej nie gram bo jaki to sens ? Testowanie... 4 dni będe wbijał lvl żeby ogarniać insty na 65 i sprawdzać czy coś jest zbugowane a ty to i tak zresetujesz... Gdyby było wszystko x20 podczas testów to by sie skołowało kila osób do szukania bugów 

Opublikowano

[*] To ci od privów metina pójdą do więzienia ? Też kogoś okradają 

Pograłem chwile wbiłem ten 15 lvl jedyne co zauważyłem to przy Hodowcach Mioli jest link do Just-Aion 

Więcej nie gram bo jaki to sens ? Testowanie... 4 dni będe wbijał lvl żeby ogarniać insty na 65 i sprawdzać czy coś jest zbugowane a ty to i tak zresetujesz... Gdyby było wszystko x20 podczas testów to by sie skołowało kila osób do szukania bugów 

Widziałam informację, że konta z bety nie będą resetowane, więc x20 to troszkę przesadzona i niesprawiedliwa liczba w stosunku do graczy, którzy dołączyliby na oficjalnym starcie. A jeśli komuś zależy na nagrodach za testowanie, to niech testuje i zgłasza błędy. Nie ma nic za darmo. Do testowania nikt nikogo nie zmusza, możecie przeczekać beta testy i zacząć grać na oficjalnej wersji.

Fakt, bugów jest dużo, a niektóre są istotnie wpływające na rozgrywkę (jak na przykład problemy z animacjami, co bardzo przeszkadza albo pomaga w walce, jeśli mówimy o samoistnie włączającym się "no animation"), ale jeśli właściciel serwera chce zająć się nim na poważnie i ma ku temu wystarczające umiejętności, to może coś z tego serwera będzie.

Opublikowano

Skoro nie jest to priv do gry tylko do testów sądze iz powinnieneś sobie poradzić sam ze swoimi testami .

Sam z zespołem pójdę na 12-osobowe instancje ;)

Widziałam informację, że konta z bety nie będą resetowane, więc x20 to troszkę przesadzona i niesprawiedliwa liczba w stosunku do graczy, którzy dołączyliby na oficjalnym starcie. A jeśli komuś zależy na nagrodach za testowanie, to niech testuje i zgłasza błędy. Nie ma nic za darmo. Do testowania nikt nikogo nie zmusza, możecie przeczekać beta testy i zacząć grać na oficjalnej wersji.

Fakt, bugów jest dużo, a niektóre są istotnie wpływające na rozgrywkę (jak na przykład problemy z animacjami, co bardzo przeszkadza albo pomaga w walce, jeśli mówimy o samoistnie włączającym się "no animation"), ale jeśli właściciel serwera chce zająć się nim na poważnie i ma ku temu wystarczające umiejętności, to może coś z tego serwera będzie.

Bug NoAnimation jest na chwilę obecną priorytetem. Sądzę, że będzie wyeliminowany do końca miesiąca.

Nie mam plików serwerowych NcSoft. Jest to emulator, pisany od podstaw. To nie Metin.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Też się zastanawiam bo na forum jak wejść nie mogłam tak wejść nie mogę :P

Forum działa raz na jakiś czas 

Niby ktoś jest online tak pokazuje strona główna 

A ja wciąż nie mogę wejść :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...