Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra do zarobku

ShevrillHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam darmowej gry MMO na której najwięcej się zarabia bez inwestowania i nie stawiając botów chyba, że jest to mało wymagająca gra.

Opublikowano

Mój znajomy wyciąga 30-40€ na dwa tygodnie, ale on w tą Tibie grał prawie całe życie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wydaje mi się, że dobrą opcją będzie NosTale jednak tam musiał byś najpierw coś zarobić później Merching (Resell) + robienie ND z 30lvl postaci, jednak 1kk to teraz ok. 1zł więc musiał byś bardzo dużo zarabiać żeby coś się opłacało, jednak też nie wiem ile oczekujesz tych pieniędzy może te 30-50zł tyg ci wystarczy. 

没我爱

Opublikowano

Wydaje mi się, że dobrą opcją będzie NosTale jednak tam musiał byś najpierw coś zarobić później Merching (Resell) + robienie ND z 30lvl postaci, jednak 1kk to teraz ok. 1zł więc musiał byś bardzo dużo zarabiać żeby coś się opłacało, jednak też nie wiem ile oczekujesz tych pieniędzy może te 30-50zł tyg ci wystarczy. 

To jest bardzo mało porównując do metina prywatne serwery, oczekuje 300zł przynajmniej w pierwszy miesiąc

Mój znajomy wyciąga 30-40€ na dwa tygodnie, ale on w tą Tibie grał prawie całe życie.

To jest bardzo mało porównując do metina prywatne serwery

Opublikowano

Najlepiej się zarabia na Metin2 na serwerach prywatnych jakiś popularnych, jeżeli umiesz dobrze dopierać ekwipunek to możesz nawet sporo dostać albo po prostu sprzedawaj bryłki na allegro. 

Opublikowano

Nostale, najpierw musisz wyfarmić postać albo wydać trochę na konto. Potem easy możesz sprzedawać sp w pudełkach po 15 - 20 zł, albo farmić golda i sprzedawać na allegro, dużo ludzi kupuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tibia to fajna opcja, może LoL. Jest dużo innych form zarobku internetowego. Jak dobrze ogarniasz to Metin również może być.

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...