Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping w CS:GO

bgkbgjhk999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan do bardziej doswiadczonych. Nie mam za dobrego internetu, a mam range dmg. Czesto mam ping 120-140. Widzialem, ze nie ktorzy ludzie z takim pingiem normalnie zabijaja. Mnie na takim pingu cofa. I wlasnie tu jest pytanie. Jak zmniejszyc ping lub jak zrobic, zeby przy takim pingu mozna byloby troche normalniej pograc. Bo czesto kiedy chce sobie pograc z ekipa to nie moge, bo ping, albo gram i w 2/3 rundzie wskakuje ping i dupa. :/ Daje +++

Opublikowano

Ja mam właśnie taki ping i gra się normalnie a w ustawieniach jak ustawię te np. max 70 pingu to i tak mam w grze te 120-140

XPA9.png

Opublikowano

Wina słabszego internetu, możesz próbować pozbywać się z kompa zbędnych programów, które Ci ciągną neta, wpisywać komendy max fps itd. A najlepiej to zmienić dostawce :D

Opublikowano

W ustawieniach ustaw max ping 70, zrób defragmentacje dysków.

Jak to ustawić? ja mam tak, że gram na serwerze i mam ping 30 - a mam cofki. Na rankingowych czasem też takie cofki.

Opublikowano

Valve już ma problemy z serwerami, dlatego na turniejowym, uproszczonym, Demolce itd. ping skacze do 150 czasami do 300, ale później u ciebie to się uspokaja i ty masz 50, a komuś innemu z tego samego serwera  z 50 robi mu się 150, więc to czasami nie twoja winna, a serwera.

Opublikowano

Zmieniłem rate, miałem domyślne a znalazłem jakieś w internecie z podobnym tematem. Może coś dało, grałem i nie widziałem na razie tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...