Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

baka pierwszy raz próbować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo

mam okazje zajarać z pewnymi osobami także myśle nad ta propozycja dosc długo..chciałbym spróbować chociaż 1 raz.

Spróbować czy nie? chyba sie nie uzalezne po 1 razie.

I to prawda ze na 1 fazie nic sie nie dzieje takiego zauważalnego?

Opublikowano

chciałbym spróbować chociaż 1 raz.

Spróbować czy nie? 

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :D 

Próbuj ziomek :) To nic takiego, na pewno nie uzależnisz się po 1, nawet po 100 razie :) Jeżeli masz fajnych ziomków, przy których możesz się otworzyć to szczerze polecam :P Rozkminy są piękne, poczytaj sb dużo o kosmosie, ufo itp. najlepsze tematy do gadania po babce <3 

skpUo.png

Opublikowano

Haha ja mam taką fazę że włącza mi się IQ 150 i obserwuje każdego i analizuje to co on mówi no i myślę czemu on tak powiedział co on miał zamiar przez to osiągnąć  wnioski do których dochodzę po obserwowaniu są zdumiewające. Wiem dziwna ta faza ale mi się osobiście podoba, no chyba że ktoś odpierdala to ja zaczynam robić to samo strasznie podatny na sugestie po bace jestem ;d 

Nie znam osoby która by miała jakieś chore jazdy czy coś ( no chyba że jakieś dopy palił czy coś) tak więc wnoisek nasuwa się sam! Warto spróbować! Tylko upewnij się że z dobrym towarzystem będziesz jarał bo jak zaczną cię wkręcać to jest naprawdę nie ciekawie (marihuana zwiększa podatność na sugestie) No i najlepiej niech jointa skręca, bo z lufy faza jest troszkę większa ;d Broń boże nie wal wiadra szczególnie jak nie palisz fajek :) 

Opublikowano

pierwsze bomby najlepsze :)

tylko nie pal syfu z domieszkami bo niszczą głowę xD

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :D

Próbuj ziomek :) To nic takiego, na pewno nie uzależnisz się po 1, nawet po 100 razie :) Jeżeli masz fajnych ziomków, przy których możesz się otworzyć to szczerze polecam :P Rozkminy są piękne, poczytaj sb dużo o kosmosie, ufo itp. najlepsze tematy do gadania po babce <3

u nas już jeden widział ufo to przez tydzień nie spał

ale nie po bace xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zależy co chcesz zajarać haha. 

Nie uzależnisz się po 1 razie, bez przesady. Każdy odczuwa inaczej, a i baw się dobrze.

Opublikowano

yo

mam okazje zajarać z pewnymi osobami także myśle nad ta propozycja dosc długo..chciałbym spróbować chociaż 1 raz.

Spróbować czy nie? chyba sie nie uzalezne po 1 razie.

I to prawda ze na 1 fazie nic sie nie dzieje takiego zauważalnego?

To raczej powinien być tylko i wyłącznie Twój wybór, ale jeśli chcesz, to próbuj.

Nie uzależnisz się po pierwszym razie, ewentualnie będziesz mógł dodać to jako zamiennik raz w miesiącu czy na dłużej zamiast alkoholu jeśli Ci się spodoba. Swoją drogą to fajna odskocznia.

Możliwe, że tak jest jednak nie miałem przyjemności/ a raczej nieprzyjemności (bo przecież po coś wydaje się na te pieniądze) tego doświadczyć ani nie znam nikogo takiego. 

Opublikowano

-uzalenisz się po pierwszym razie,

-nie próbuj .

-to nie prawda, zależy jaki organizm 

Opublikowano

­Tylko Mocarza nie bierz.

A co do tematu to nie ma opcji żebyś się uzależnił po jednym razie a ja wychodzę z założenia że wszystkiego w życiu trzeba spróbować - oczywiście w miarę rozsądku.

egq3SFm.png

Opublikowano

miałbym beke gdyby dali ci jakiś syf potem do szpitala i w wiadomościach "rogo, były moderator mpcforum zapalił syf"

Opublikowano

miałbym beke gdyby dali ci jakiś syf potem do szpitala i w wiadomościach "rogo, były moderator mpcforum zapalił syf"

Moderator? Chyba gimbus.

Wracając do tematu to spróbuj nic Ci się nie powinno stać. I spokojnie nie uzależnisz się :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o uzależnienie, ale o sam fakt, że potrzeba zapalenia marihuany jest tym większa im więcej się jej zapaliło, wiec paląc ten jeden raz już się ma jakąś większą potrzebe, a pytanie po co sobie robić dodatkowe potrzeby. 

Opublikowano

ziomek pal co ci szkodzi, wszystkiego trzeba w życiu spróbować, wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem. Byle by to nie był jakiś syf bo jeszcze źle skończysz, nie powinieneś żałować a uzależnić też się nie uzależnisz, daj potem info jak ci poszło :)

Opublikowano

Pal

Za pierwszym razem się nie uzależnisz musiałbyś palić przez jakiś tam okres codziennie. Bania jest fajna, za pierwszym razem będziesz miał tysiąc myśli, rozkmin. Ogólnie to jest przyjemnie.. Staraj się utrzymać poziom cukru we krwi który spada. Zjedz jakieś żelki czy coś. Ja kiedyś się źle poczułem przez to, że nic nie jadłem na gastro. Spadł cukier, i miałem jakieś schizy dziwne. Później słodziutkie jabłuszko i gitt.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

też miałem okazje próbować nie dawno, BIERZ NIE CZEKAJ tylko jak jesteś podatny na sugestie to twoi koledzy mogą cię łatwo strollować :D

Opublikowano

mozesz spróbowac, ale uwazaj na siebie

Nom, bo jeszcze wyżre mu płuca, a z fazy zgwałci wszystkie okoliczne dzieci i pozaraża je wszystkimi chorobami wenerycznymi od A do Z.

Ps Powinni ostrzej karać za posiadanie marihuanien, w końcu to prawdziwe przestępstwo, a nie jakaś tam pedofilia. 25 lat łagrów na Syberii to minimum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...