Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Ja Chcę Kasę !

eleKsoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Allegro.pl Kup Se Tam Dajmy Na to 30kk Za 20 Zł :)

no tak tylko że ci co to sprzedają nie pocą się wogule bo oni nie zarabiali tej paponki tylko sa adminami :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

też polecam allegro lub dh a zmien na pw a nie pm

ps zanam admina to moj tato xD

zart

a gdzie tu masz działające DH bo mi się wydaje że tu same keyloggery :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam jeśli ma ktoś jakiś pomysł albo zna coś co może mi to ułatwić piszcie na PM lub tutaj ahhh lub może znasz jakiegoś admina ? :rolleyes:

Jednym z lepszych sposobów to kowal ;] Można się na nim naprawdę obłowić. Wiadomo może również spalic no ale robiąc kilka itemkow masz większa szanse ze cos zrobisz. Wg mnie warto robic itemki na +7 i 8 bo na +9 nie za bardzo(chyba ze do wlasnego uzytku). Dlaczego tak? Bo zanim zrobisz cos na +9 spalisz wiele +8, no a zamiast je palic lepiej sprzedac ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli chcesz się dorobić polecam wszelkie oprogramowania hackujące grę, ale potem nie płacz, że dostałeś bana. Więc może drogą tradycyjną, tu już zależy jaki masz Lev postaci i jakie eq, a chodzi mi dokładniej o bicie metinów i expienie - jak ci się ten sposób nie spodoba to jak już mówiłem zostaje kradzież dropu w red lesie, używanie FishBota itd. :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Jeśli chcesz się dorobić polecam wszelkie oprogramowania hackujące grę, ale potem nie płacz, że dostałeś bana. Więc może drogą tradycyjną, tu już zależy jaki masz Lev postaci i jakie eq, a chodzi mi dokładniej o bicie metinów i expienie - jak ci się ten sposób nie spodoba to jak już mówiłem zostaje kradzież dropu w red lesie, używanie FishBota itd. :)

no dobra a moge sobie wziasc np postac 1 lvl i brac DH ?? to zbanuja mi ta postac a akurat przeloze itemki do innej postaci ?? dało by rade ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostatnio roi się od ludzi, którzy dostali bana na obydwa konta, które miały osobny adres e-mail i co dobre nikt ich nie widział co za tym prowadzi nikt ich nie podkablował, więc strzeż się używając DH, SH, FB itd...

Jak już się pytasz to odpowiem, że tak, najlepiej jest zrobić postać 1 Lv i nią kraść ten drop w red lesie, a potem może w ustronnym miejscu wywalenie skradzionego dropu na ziemię, szybki relog na drugą postać i zabranie tego dropu, jest to o bradziej bezpieczniejsze od handlu tymi przedmiotami, ponieważ każde ip przedmiotu jest zapisywane...

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ja expie np 10 postaci do 30lvla i wtedy na fishbota wszystkie 1 nocka daje okolo 100malzy = zalezy od serwera na monku malze 600k = 60kk xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Pewnie że można, ale licz się że możesz zostać zbanowany. Jeśli przełożysz itemy na inną postać nie powinieneś się martwić ;-)

Opublikowano

Pewnie że można, ale licz się że możesz zostać zbanowany. Jeśli przełożysz itemy na inną postać nie powinieneś się martwić ;-)

Mógł bym prosić ale w pełni sprawdzone DH 100 % pewności ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógł bym prosić ale w pewni sprawdzone DH 100 % pewność ?

W tym dziale nie prosimy o hacki, poproś o to w dziale Hacki,boty,bugi. A konkretniej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/197-metin2-hacki-boty-bugi/

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Te wszystkie hacki cheaty moze i sa dobre, ale po zlapaniu masz bana na 100% a po DH na ip całkowicie bo juz lapią ;]

Moze idz na metki?

no ale jak wezme inne konto i szybko przeloze na druge zlapia ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale jak wezme inne konto i szybko przeloze na drugi zlapia ??

No właśnie chodzi o to że tak, bo sprawdzaja przez ip powiązania. No chyba że masz drugi komputer z innym ip to wtedy wątpie. Bo jak powiedziałem sprawdzaja przez ip czy konta sa powiazane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostatnio roi się od ludzi, którzy dostali bana na obydwa konta, które miały osobny adres e-mail i co dobre nikt ich nie widział co za tym prowadzi nikt ich nie podkablował, więc strzeż się używając DH, SH, FB itd...

Tak, możesz dostać bana jak już mówiłem zrób tak:

Jak już się pytasz to odpowiem, że tak, najlepiej jest zrobić postać 1 Lv i nią kraść ten drop w red lesie, a potem może w ustronnym miejscu wywalenie skradzionego dropu na ziemię, szybki relog na drugą postać i zabranie tego dropu, jest to o bradziej bezpieczniejsze od handlu tymi przedmiotami, ponieważ każde ip przedmiotu jest zapisywane...

Może wtedy prawdopodobieństwo dostania tego bana będzie mniejsze. ;)

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

No ale ip kompa nadal jest to samo, chyba że tak jaknapisalem wyzej uzywasz drugiego kompa z innym ip. Bo tak to nie ma to sensu ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dalem skana z tego DH i sa jakies trojany ?? http://www.virustotal.com/pl/analisis/a2e636cbfe35da7d7588a6324f05e49c4eab7af27e03aa91dbca21dc0898d114-1272383048

Trojan.Agent.ATV

Trojan.Poison-595

Trojan.Win32.Generic!BT

pobralem tutaj >>>> http://www.mpcforum.pl/topic/140265-dropper-hack/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...