Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić dźwięk broni w WR

gliand666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc:

1. Wchodzimy do folderu z grą

2. Otwieramy folder DATA

3. Otwieramy dokument tekstowy WEAPONS (jest na samym dole)

4. Zmieniamy np dźwięk k2 na famasa

wzór k2:

new sound

index 12

//tado K2ĽŇĂŃ

path Weapons\K2 WR_fire

radius 2500

wzór famasa:

new sound

index 14

//tado FAMAS 2007

path Sound\Famas WR_fire

radius 2500

W miejscu gdzie jest "k2" wpisujemy(podmieniamy) "Famas", w miejscu gdzie jest "//tado K2ĽŇĂŃ", wpisjuemy "//tado FAMAS 2007" dalej "path Weapons\K2" na "path Sound\Famas"

Nie zaręczam że działa to na każdą broń ale słysząc dźwięk Famasa zamiast k2 lepiej się gra.

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Opublikowano

Sprawdzam i dam edita a powiedz mi mogłbys mi dac np z MP5 na MP7A1 albo z M24 na PSG ?

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

Zrozum podałem przykład i chyba oczywiste jest jak robić inne bronie, trzeba znaleźć w tym pliku mp5 i od mp7a1, ale to chyba nie działa

WAR ROCK

Opublikowano

Fajny trickulec tylko, że trochę zbędny xD.. bo łatwo się zapomnieć w boju naszym kochanym k2 i pomysleć, że się ma famasa a gdy ktoś Cię sprzątnie z kałasza budzisz się i patrzysz a w łapce masz k2 a nie famasa xD pomysł fajny ;>

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

lol wystarczy w katalogu z dzwiekami przemienic dzieki i tyle ja sam sobie robie i nie nie musze mieszacz i godzine kombinowac z jakims textem moj sposob dziala w 10 sec.

Opublikowano

xDD za dużo ja się tymi rzeczami bawiłem moge wam dać np że zamiast colta będzie dźwięk gg wiadomości LoooooL xD tylko nieraz kraszuje gre xDD albo jak ktoś umiera to zamiast klasycznego (blee) będzie jęk psa xDD

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

a da sie zamienic wyglad broni ??? k1 na famasa xD

moze lepiej by szlo wkrecajac se ze mam fajny gun =D

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano
a da sie zamienic wyglad broni ??? k1 na famasa xD

moze lepiej by szlo wkrecajac se ze mam fajny gun =D

Podmień textury.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
lol wystarczy w katalogu z dzwiekami przemienic dzieki i tyle ja sam sobie robie i nie nie musze mieszacz i godzine kombinowac z jakims textem moj sposob dziala w 10 sec.

Odkryłem to gdy szukałem w pliczkach jak podmienić atrybuty broni nie chodziło mi wcześniej o dżwięk

WAR ROCK

Opublikowano

Nie da się już pisałem, k2 zabezpieczyło wr, przy włączaniu, że Plik został skrakowany i nie można uruchomić wr.

WAR ROCK

Opublikowano

sposub dobry ale sa lepsze xD^^

noi co ze kaka ma 13 lat jest bardzo dobrym modem kto tak uwaza niech wstawi to do swojej sygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...