Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatrudnię Technika!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

zatrudnię lub wejdę we współpracę z Technikiem.

Jeżeli chcesz abym cię zatrudnił wymagam:

• Umiejętności pracy na SOURCE,
  • Doświadczenie z tworzeniem serwerów Easy/Medium
  • Umiejętność dodawania nowych rzeczy na serwer ( pety,mapy, bronie itp ),
  • Umiejętność edycji rat serwerowych, bonusów, 
  • Umiejętność zbalansowania postaci w PvP,
  • Umiejętność tworzenia systemów ulepszeń,
  • Umiejętność naprawiania Bugów,
  • Umiejętność EDYCJI questów,
  • Umiejętność stworzenia/edycji klienta,
  • Umiejętność edycji panelu logowania, 
  • Odpowiednio dużo wolnego czasu,
  • Umiejętność podpięcia płatności oraz serwera pod stronę,
Jeżeli nie spełniasz co najmniej połowy wymagań proszę nie trać mojego i swojego czasu!

• Co oferuję? 
  • Możliwość podpisania umowy ,
  • Dobry Kontakt
  • Gotowy Zarys Serwera
  • Miłą atmosferę 
  • VPS do pracy 
  • i wiele więcej
Osoby chętne do współpracy lub chcące się więcej dowiedzieć zapraszam na rozmowę.

Kontakt:

GG: 54714075

Opublikowano

Nie brzmi zachęcająco , ani fakt , że numer gg został niedawno wygenerowany.

Skype również jakiś "nijaki" ,

2 posty na forum i "stanowcze" wymagania.

Moim zdaniem lubisz urywać kontakt po pracy.  Nie polecam na podstawie tych wniosków, a jeżeli ktoś się chce zgłosić do w/w Pana radzę mieć dużo ostrożności ;)

Opublikowano

Moim zdaniem lubisz urywać kontakt po pracy.  Nie polecam na podstawie tych wniosków, a jeżeli ktoś się chce zgłosić do w/w Pana radzę mieć dużo ostrożności ;)

Płacę więc wymagam proste... Mogę podać nr gg prywatny jeżeli jest taka potrzeba :) Skype także jest mój prywatny :) 

Osoba która miała by u mnie pracować, pracowała by na umowie, więc bez jakiś zbędnych i głupich insynuacji :) podejrzewam, że jesteś jednym z tych osób które pisały do mnie w sprawie sponsoringu, a którym odmówiłem. I co ma znaczyć jakies głupie stwierdzenie "Skype jakiś taki nijaki?" bo nie rozumiem za bardzo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Urywać kontakt po pracy? Umowa i urwanie kontaktu po pracy? Umowa = Moje Dane Osobowe więc nie wiem jak miałbym urwac kontakt.

Coś umacniam się w twierdzeniu że jesteś jedną z tych osób którym odmówiłem współpracy czyt. pseudo-fachowiec.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz zamiar podpisać umowę? Nie wiesz co to oznacza? :D

Co do podania, chyba można polecić.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czyli kim Ty jesteś? (to jest pytanie dla MODERATOROW)

Bo według mnie kolejny gimb który kupił vpsa z mintsa i leci na range.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ze Ja lece na range ? xD

@1361622928-U485574.pngSfinks007

Nie mordeczko, ja nie współpracuje z nikim, a tym bardziej nie szukam sponsoringu.

Opublikowano

Nwm gdzie Wy tu widzicie złą postawę autora? Chłopak zrobił nowe konto bo potrzebna mu osoba do współpracy... Jeśli koleś będzie chciał technika to jego potencjalny "pracownik/współpracownik" będzie miał prawo zapytać go o dane osobowe bo na tym polega współpraca na wysokim poziomie... jeśli autor tego tematu odmówiłby udzielenia danych osobowych (swoich, np na gg technikowi) to śmiało możecie pisać tutaj, że nie można mu ufać... poza tym autor oferuje umowę, czyli coś co go PRAWNIE zobowiązuje do wykonania ustalonych w nich zasad (no chyba, że specjalnie zrobi jakąś lukę a technik nie zauważy to klops xD)

Jeżeli oferujesz umowy itp to mogę polecić, z góry daje Ci rade... podaj swoje główne gg na którym przesiadujesz bo potencjalni współpracownicy na to patrzą. :)

Podsumowując polecam :)

Opublikowano

Jeżeli warunki będą odpowiadać technikowi, to umowę podpiszemy.

Jest możliwość spotkania w wyznaczonym miejscu bądź też podesłanie pocztą.

GG i konto stworzyłem w celu wyszukania współpracownika/współpracowników do projektu.

Jeżeli po dogadaniu szczegółów z ekipą, zażyczą sobie moje dane, zostaną im je podane/wysłane.

W umowie miało by byc zaznaczone zobowiązanie obu stron.

Technika - Dostarczenie mi wszelkich rzeczy o których mowa bedzie w umowie

Ja - Zapłata po dostarczeniu mi wszelkich rzeczy o których mowa bedzie w umowie bądź procent z zysków z serwera dla technika.

Dodam tylko że nie za bardzo rozumiem pojęcia zła postawa autora?

Proszę mi powiedzieć który Sponsor/Właściciel chcący zatrudnić Technika itp oferuje umowę?

Na palcach jednej ręki moge ich wyliczyć, a zarobki u takich osób są mizerne.

Dodam tylko że na przełomie Września/Października zostanie założona przeze mnie firma, więc wszystko będzie 100% legalnie i nie widze powodów do obaw przyszłych pracowników.

Pozdrawiam

Opublikowano

­Bardzo nie przekonująca oferta i postawa autora, nie polecam.

@Savien

A czy mógłbyś napsiać które rzeczy Cie nie przekonują? 

Chce wiedzieć na przyszłość ;)

Opublikowano

No dobra, ale mnie interesuje ta umowa. Co mam z tobą podpisać ? Ile wgl masz lat? I co to ma być umowa o dzieło? 

Nie polecam.

Opublikowano

Jeżeli warunki będą odpowiadać technikowi, to umowę podpiszemy.

Jest możliwość spotkania w wyznaczonym miejscu bądź też podesłanie pocztą.

GG i konto stworzyłem w celu wyszukania współpracownika/współpracowników do projektu.

Jeżeli po dogadaniu szczegółów z ekipą, zażyczą sobie moje dane, zostaną im je podane/wysłane.

W umowie miało by byc zaznaczone zobowiązanie obu stron.

Technika - Dostarczenie mi wszelkich rzeczy o których mowa bedzie w umowie

Ja - Zapłata po dostarczeniu mi wszelkich rzeczy o których mowa bedzie w umowie bądź procent z zysków z serwera dla technika.

Dodam tylko że nie za bardzo rozumiem pojęcia zła postawa autora?

Proszę mi powiedzieć który Sponsor/Właściciel chcący zatrudnić Technika itp oferuje umowę?

Na palcach jednej ręki moge ich wyliczyć, a zarobki u takich osób są mizerne.

Dodam tylko że na przełomie Września/Października zostanie założona przeze mnie firma, więc wszystko będzie 100% legalnie i nie widze powodów do obaw przyszłych pracowników.

Pozdrawiam

Przez chwile myślałem że ty to Mati bo on też chciał kiedyś ze mną podpisywać umowę jak mieliśmy robić serwer. Umowa to trochę beka bo zmusza ona do odprowadzania odpowiedniego podatku (o ile się nie mylę).

Zresztą zastanawia mnie jak można podpisać umowę o zarobku z nielegalnej inwestycji?

To tylko pytanie z czystej ciekawości.

Co do tematu to widzę że negują go tylko osoby gówno umiejące więc specjalnie na złość...

Polecam.

Opublikowano

Przez chwile myślałem że ty to Mati bo on też chciał kiedyś ze mną podpisywać umowę jak mieliśmy robić serwer. Umowa to trochę beka bo zmusza ona do odprowadzania odpowiedniego podatku (o ile się nie mylę).

Zresztą zastanawia mnie jak można podpisać umowę o zarobku z nielegalnej inwestycji?

To tylko pytanie z czystej ciekawości.

Co do tematu to widzę że negują go tylko osoby gówno umiejące więc specjalnie na złość...

Polecam.

Umowa miała by dotyczyć zarobków, ale to kwestia po dogadaniu sie.

No dobra, ale mnie interesuje ta umowa. Co mam z tobą podpisać ? Ile wgl masz lat? I co to ma być umowa o dzieło? 

Nie polecam.

A to zależy jaką formę płatności wolisz, czyli wszystko musi być dogadane na pw tak aby obu stronom było wygodnie:

a) czy wypłatę po dostarczeniu mi plików i wtedy nasza współpraca się kończy.

b )procent z zysków z serwera przez cały okres działania serwera

c)lub zatrudnienie w mojej firmie i miesięczna wypłata.

d) Możliwość kilku innych opcji ale to już na pw po dogadaniu się.

Opublikowano

Nie polecam.

Tak jest możliwość podpisania umowy o dzieło.

I po co taki agresywny ton? Może poczekasz aż odpowiem na pytania i wtedy powiesz czy polecasz czy nie?

No ale cóż twoja sprawa... 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...