Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do zasilacza 400W

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam prośbę. Czy możecie mi podpowiedzieć jaką kartę mam kupić do zasilacza o mocy 400 , ponieważ stara została uszkodzona i muszę kupić nową. Z góry dziękuję za każdą odp daję +.

sIbMQDw.png

Opublikowano

Widziałem ją na allegro, dość popularna (mała cena~180zł-2GB/3GB) , ale na dłuższą metę do gier to słaby wybór.Myślę , że lepiej będzie kupno używanej karty, chociaż za tę cenę nie ma co się spodziewać , gdyż sam doszedłem do tego wniosku.

Opublikowano

Mam kartę Radeon hd5450 512mb na zasilaczu noname 250w. Działa dobrze w csgo +/- 40fps ( z prockiem intel pentium E5700 dual core)

sygnatura.png

Opublikowano

Strasznie polecam Gtx 260 , jaka gra mi nie pykla na nim to wiedźmin 3 , gta v spokojnie na minimalnych jeszcze wejdzie, karta max 70 stopni, dużego hałasu nie robi, polecam od firmy Asus. I myślę że spokojnie twój zasilacz to wytrzyma.

Opublikowano

Podaj model tego zasilacza, najlepiej cały komputer, gtx 260 jest nie opłacalny w tej samej cenie mamy gtx 460, który jest wydajniejszy i ma nowego dx, jest wspierany jeszcze przez nvidie

steam: /awesomeplayer1337

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...