Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Metinem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. np. gry zostawię fishbota, expbota gra po 30 min zacina mi się... mam kompa ok. zauważyłem że jak ja gram to mogę grac z 10 godzin i nic się nie dzieje. może i to dziwne ale mam myszkę na USB i po 15-30 min zacina się. może jaśniej, odejdę od PC-ta na 15-30 min i myszka zacina się na 2-3 sekundy. i wydaje mi się że to od tego. podkreślam gdy ja gram nic się nie dzieje!... ma ktoś może podobny problem? albo wie co trzeba zrobić? bardzo dla mnie ważne gdyż mnie to denerwuje! za pomoc daje + & 5...

GKM Grudziądz! Polonia Bydgoszcz! TSP!

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

ctrl+alt+delete <-- sprawdź czy w procesach nie ma włączonego Firefoxa lub IE, mi one również spowalniają metina lub myszka pobiera za dużo ram w stanie czuwania, a przez to spowalnia tobie grę. Sprawdź odłączając swoją myszkę (nadajnik) od komputera lub przyłączając jakąś inną czy nadal masz ten problem.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

hmm... oni mi nie spowalniają metina zacinają mi go na stałe... nic nie da rady zrobić zaraz sprawdzę z myszką...

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

hmm... oni mi nie spowalniają metina zacinają mi go na stałe... nic nie da rady zrobić zaraz sprawdzę z myszką...

Twój komputer nie chce grać w to gówno :D

A tak serio to ci sie czasem coś nei przegrzewa? :P

76561198001815076.png
Opublikowano

hmm wszystko powinno być ok mam temp. proca 35 stopni... grafa tez ok nie wiem jaka temp ale 30 stopni około... przegrzewanie jest niemożliwe bo jak wyłączę metina tzn alt+ctrl+delete to wszystko ok... myszkę odłączyłem i jakoś nie było zacięcia zobaczymy jak zostawie Fishbota na całą noc ;] pozdro

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

Siema. Wracam po obserwacjach. Myszkę odłączyłem od USB i zostawiłem fishbota na całą noc... Dalej występuję mój problem. Wie ktoś co jest przyczyną? jakieś pomysły?

nie jest to temperatura proca oraz myszki...

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano
-.- jak to może być od metina skoro to nic nie ma do rzeczy system też nie bo mam tak zawsze -.-

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

Nie wiem co jest u ciebie, ale ja mam podobny problem. U mnie jest tak, ze jak gram to jest wszystko ok, ale jak, np. zostawie sklep na wystarczy 30min i nic nie bede robil, to ekran robi sie czarny, i nic nie moge zrobic xD a co wiecej to chyba wina mojego kompa, bo tak samo jest jak stane gdzies i nic nie bede robil przez jaksi czas to ekran czarny sie robi, ale postac nadal jest w grze i nadal moge nia sterowac tylko ekran mam czarny, i musze przejsc jakis kawalek az sie "odetnie". Ale domyslam sie ze to wina mojego juz starego komputera xD

Opublikowano

mam tez trochę starego... ale nie aż tak radek 9600 256 mb celeron 2.60 ghz podkręcony do 3.2 ghz 2 gb ramu ddr1 dysk 150 gb wydaje mi się ze to nie od tego... chyba ze ta grafa ;]

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

ta... wiesz... pytam bo bym chciał poznać przyczynę po to jest ten topic... coś się nie podoba to nie pisz... nie mam 18 wiosen żeby iść do pracy i kupić nowego PC a moi starzy nie zarabiają 50 tys miesięcznie i nie mam wszystkiego co potrzebuje... więc głupie posty zachować dla siebie Pozdrawiam Normalnych

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg