Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką kamerę kupić?

robi222pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Na samym początku chcę przeprosić jeżeli utworzyłem temat w złym dziale.
A teraz przejdźmy do tematu:

Chcę kupić kamerę sportową i nie wiem jaką kupić:

Pierwsze o czym pomyślałem to Go pro Hero (http://www.mediaexpert.pl/kamery-sportowe/kamera-sportowa-gopro-hero-chdha-301,id-263680) no i chciałym poznać też waszą opinie czy jest ta kamera warta swojej ceny czy jednak są inne tańsze zamienniki do tej kamery.

Opublikowano

Ma chyba wszystko co trzeba. Stosunek jakości do ceny jest rewelacyjny, nawet filmy pod wodą ładnie wychodzą ;)  A co do kompresji nagrań, u mnie na karcie 4gb mieści sie gdzieś 75minut filmu w 720p :) Ogólnie polecam ale nie wiem czy jest jakiś do nie osprzęt, chyba nawet uchwytu nie ma :/ Kamerka jak najbardziej na + :)

Gość edzio2678
Opublikowano

Osobiście uważam że ta kamerka jest całkiem dobra jak na twój budżet. Na yt są też filmiki z jakimiś porównaniami itd. Jak na kamerkę to tak jak napisałem dość dobry wybór, tylko jakbyś chciał jakieś slow-motion no to w 720p bo 1080p jest tylko w 30kl a 720p 60kl ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...