Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

talia na maga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę polecić coś od siebie, tą talią aktualnie 2 ranga, połączenie decka pewnej osoby z moim widzi mi się, z 21 rangi do 11 doszedłem na serii, bez loosa :>

fe1mcy.png

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Mogę polecić coś od siebie, tą talią aktualnie 2 ranga, połączenie decka pewnej osoby z moim widzi mi się, z 21 rangi do 11 doszedłem na serii, bez loosa :>

fe1mcy.png

No dzięki ci bardzo jeszcze mógłbyś podać na pw albo tu jak tym grać to byłbym wdzięczny :D

Opublikowano

Całkiem prosta sprawa, grasz jak każdym innym deckiem, starasz się dostać weżyki na starcie i łączysz je z jakimś spellem, później po prostu lecisz jak ci pasuje, wiesz dla mnie to już jest odruch co zagrać więc raczej ci tego nie wyjaśnię ;>

AHA, BTW KARTA UNSTABLE PORTAL JEST POPIEPRZONA. NA WSZYSTKIE MOJE UŻYCIA TEJ KARTY DOSTAŁEM 70% KART LEGENDARNYCH LUB JAKICHŚ NIEZIEMSKO DOBRYCH W DANYM MOMENCIE, BETTER NERF THIS !

Opublikowano

Całkiem prosta sprawa, grasz jak każdym innym deckiem, starasz się dostać weżyki na starcie i łączysz je z jakimś spellem, później po prostu lecisz jak ci pasuje, wiesz dla mnie to już jest odruch co zagrać więc raczej ci tego nie wyjaśnię ;>

AHA, BTW KARTA UNSTABLE PORTAL JEST POPIEPRZONA. NA WSZYSTKIE MOJE UŻYCIA TEJ KARTY DOSTAŁEM 70% KART LEGENDARNYCH LUB JAKICHŚ NIEZIEMSKO DOBRYCH W DANYM MOMENCIE, BETTER NERF THIS !

Też lubię tą kartę ale ona jest ryzykowna. Może równie dobrze dać Ci murloka za 1 many ale i tak częściej trafiam na takiego Nefariana czy inną legendarkę i zaorane xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co mogę dać na razie zamiast legendy?

Opublikowano

Loatheb jak coś jest do zdobycia w drugim skrzydle Naxxramas, daj co ci się żywnie podoba ja po prostu lubię grać z tą kartą bo jak gram na maga albo priesta to wyciągając go mam pewność że albo mi nie rozpieprzy minionów albo będzie zmuszony całą turę zmarnować na jeden spell ;>

Opublikowano

Hmm a jaki serwer ? Możesz dodać ale gdzie ;D

EDIT

Pisz pw jak coś, żeby syfu nie robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...