Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa 4 Wiatry

L3NY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Witam

Udostępniam wam mapę, którą posiadam już od jakiegoś czasu a może komuś z was się przyda.

Mapa podobno jest gdzieś na epvp ale nie mogę jej znaleźć więc postanowiłem wrzucić ją na to forum.

4 Wiatry

16x16

SS

a5sL91N.png

VideO

(Serwer Resthea)

DownloaD

http://www19.zippyshare.com/v/alyhHTH8/file.html

ScaN

https://www.virustotal.com/pl/file/e58384a97cc00798a732bab9d08419741999c8b7e299af58d03ef2f9d7f346e8/analysis/1436783526/

Opublikowano

Tą mapę już dawno widziałem, nawet chyba również mam ją gdzieś na dysku. Ogólnie zastosowania dla niej nie widzę. Może pod jakiś bardzo rozbudowany dungeon by się nadała, ale strasznie duża jest jak na dungeon. Kto wie, jak jest mapa pomysł zawsze się jakiś do niej znajdzie.

@1361622928-U485574.pngShaggyV6Dziwko przecież masz przy filmiku dopisek

(Serwer Resthea)

Opublikowano

2012 rok robiona w l3dt staroć......... (:

ogl nie widze zastosowania do niej 

No mapka już stara ale jak na l3dt to ciekawie ją jeszcze zrobili. Co do zastosowania no to jak dla mnie może zastąpić jedynie podstawowe lokacje typu: Dolina orków,Pustynia itd. tak jak zrobił to serwer Resthea.

Opublikowano

mapa stara jak świat miałem ją 2 lata temu na serwerze osobiście nie polecam bo im większa mapa tym bardziej aplikacja wsiada na RAM co nie jest potrzebne polecam robić mapki max 6*6 lecz ja sam staram się korzystać 4*4

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ta mapka nazywała się cztery strony świata, ale nazwy serwera nie pamiętam, dawno temu był. Mapka za duża, lepiej podzielić ja na 4 i każda żeby była oddzielnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...