Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2+News Items +Bot |Exp:1000x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijać server jest opłacony na bardzo długo i na pewno nie padnie :) fajnie się gra było by fajniej jak by grało nas jeszcze więcej :) są dodane fajne nagrody za niektóre eventy :)

Opublikowano

Witam został wprowadzony dodatkowo grand reset po zdobyciu 255 resów można wykonać GrandReset za który zdobywamy 1000crd i 10k pkt do rozdania oczywiście staty się wtedy kasują i zaczynamy grę od 0 rr ale dalej za każdy reset będzie dodawane 10 crd tak jak było GrandReset to dodatkowa szansa na zdobycie więcej crd. Zapraszam do Gry :)

Opublikowano

Wszedłem na chwilę, ogólnie polecam miła atmosfera spoko ludzie, jedyny minus właśnie ludzie na serwerze spotkałem tylko trójke, mam nadzieje, ze to bedzie sie zmieniać ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Server jest cały czas dopracowywany przez admina i na bieżąco usuwane są wszelkiego rodzaju błędy server stoj już długo i nie ma się do czego przyczepić :) Polecam i Zapraszam do gry znajdziecie mnie pod nickiem Devils ;)

Opublikowano

Zapraszam do gry. Kto ma mało czasu na gre (pracuje, lub inne zajęcia) to polecam; dla ambiyniejszych też jest co robić (skompletoweć seta, robienie wingów 3lvl, lub kupienia za otzrymane  kredyty (rr i gr) w web shop). :) Początkującym chętnie pomogę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też serdecznie zapraszam gram od 3 dni i naprawde mi sie podoba tylko graczy brak :( server stabilny nie ma zadnych przerw bardzo przyjemnie sie gra

Opublikowano

Grałam na tym serwie od początku, z powodu choroby musiałam przerwac gre.

Po jakimś czasie wróciłam, konta nie było juz, jestem zdecydowanie na tak, byś wznowil z nowymi ustawieniami , chetnie pogram .

Widzę, ze nie poddajesz się mimo, że tak mała ilość graczy przebywa na serwie .

Czekam  bo wierzę w Ciebie  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...