Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać bana ?

Energy Pear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam konto na które przysyłam cały loot z botów czyli jakieś tam rotten piece of cloth etc. 

Zsyłam tak na nie z 12 kont i się zastanawiam czy mogę za to, że jest na nim drop z botów dostać bana ?

Przedmioty wysyłam parcelem a kasę transferem.

Oraz czy jeżeli na tej postaci przez pomyłkę był uruchomiony xenobot np. 30 minut jednak nie była używana żadna opcja to jest możliwość abym dostał na tym koncie bana ?

Z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam konto na które przysyłam cały loot z botów czyli jakieś tam rotten piece of cloth etc. 

Zsyłam tak na nie z 12 kont i się zastanawiam czy mogę za to, że jest na nim drop z botów dostać bana ?

Przedmioty wysyłam parcelem a kasę transferem.

Oraz czy jeżeli na tej postaci przez pomyłkę był uruchomiony xenobot np. 30 minut jednak nie była używana żadna opcja to jest możliwość abym dostał na tym koncie bana ?

Z góry dzięki i pozdrawiam

Bezpieczniej jest przerzucać po prostu itemy na depo, były przypadki banów za przesyłanie pieniędzy z botów parcelem i transferem. Odnośnie xenobota - nie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Bezpieczniej jest przerzucać po prostu itemy na depo, były przypadki banów za przesyłanie pieniędzy z botów parcelem i transferem. Odnośnie xenobota - nie.

Nie możliwe że za przesyłanie kasy z botów lub też itemów dostał bana - Robisz boty i przesyłasz do osoby np od której masz hunta i ona dostaje delejta? Nope.

5435084992.png

Opublikowano

Nie możliwe że za przesyłanie kasy z botów lub też itemów dostał bana - Robisz boty i przesyłasz do osoby np od której masz hunta i ona dostaje delejta? Nope.

Ja nadal pozostanę jednak w tym twierdzeniu, możliwe też, że sprawdzają wtedy też inne czynniki takie jak ip, aktualne procesy etc.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ja nadal pozostanę jednak w tym twierdzeniu, możliwe też, że sprawdzają wtedy też inne czynniki takie jak ip, aktualne procesy etc.

To również wydaje mi się, że można podważyć :P

Np. mieszkam w akademiku i ktoś mnie tam bardzo nie lubi a mamy ten sam internet ^^

A co do procesów to wydaje mi się że nie mają prawa ich sprawdzić.

Opublikowano

Pewne info, że nie raz ktoś dostał bany, gdzie latał na 10 odpalonych full afk i zamiast hajs, loot do depo to wysyłał parcela i transfer ( Tutaj mówiłem o Guzurze z Candii ). Dorobił się chłop nieźle, ale dostał bany na każdym MC, a nawet na postaci, której przelewał hajs i przesyłał itemy. Lepiej uważać.

W kwestii xenobota, myślę że nie - na pewno nie.

Opublikowano

Nie polecam wysyłanie pieniędzy transferem!!! Stosuj metodę tzn "z rąk do rąk" Kładż eq w parcelu na depo, i relogaj :) Ale skoro masz 15 multikont, to z multikonta przenoś wszystko na depo. Pozdrawiam/!

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Multi client jest dozwolony z tego co wiem więc nie mogą zbanować postaci która nie botuje :)

Tak dokładnie. Ale nie przelewaj pieniędzy transferem i będzie dobrze :)

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...