Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dzisiaj obstawiłem mecz Dignitas którzy wygrali w dogrywce i gdy wejde w my bets by zobaczyć co wygrałem to mam takie coś

9487814367383071339622.png

Spolszczenie

UWAGA: W trakcie zbierania powraca pamiętać, że bot jesteś handlowych z może nie mieć wszystkich wymaganych przedmiotów. Tak więc, niezależnie od tego, jak wiele elementów są oferowane w początkowej handlu, po prostu przyjąć ofertę, a następnie zażądać nowego handlu dla pozostałych elementów. Pamiętaj też, że zawsze możesz użyć elementów w deklaracji jako zakłady rzeczy dla przyszłych gier. Jednak sztuka "poszukiwane" nie są w stanie deklaracji należy postawić.

Proszę mi pomóc co mam zrobić? Nic nie wygrałem tylko moge skiny odebrać te co obstawiłem? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Po pierwsze - skinów wygranych nie dostałeś, bo nie musisz dostać wygranej, kiedy wynosi ona mniej niż jeden euro.

Po drugie - ten komunikat jest pewnie dla nowych osób, itemy w "Requested returns" nie mogą być obstawiane itp. 

­

Opublikowano

Po pierwsze - skinów wygranych nie dostałeś, bo nie musisz dostać wygranej, kiedy wynosi ona mniej niż jeden euro.

Po drugie - ten komunikat jest pewnie dla nowych osób, itemy w "Requested returns" nie mogą być obstawiane itp. 

Wiesz przegrałem na przedwczoraj skiny warte 30$ i nawet nie mam skina wartego 1$ ale dzięki za odpowiedz. Jedynie co to mogłem dostać spowrotem te 2 skiny które obstawiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...