Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominacja - Czy chcecie powrotu?

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kAgyaKJ.png

Cześć, w tym temacie chciałbym rozpocząć dyskusję nt. Dominacji.

Dawnego trybu w grze Smite który został z niej usunięty 8 stycznia 2014 roku.

Tryb był jednak dostępny jeszcze do listopada 2014 roku w grach dniach (MOTD) po czym został całkowicie usunięty.

Na czym polegała Dominacja?

Standardowo mecz rozpoczynał się na spawnie (rozgrywka 5vs5)

Gracz na starcie posiadał 3 poziom i trochę więcej golda niż na Conqueście.

Zadaniem trybu była ochrona 3 obelisk, przejmując obelisk zdobywaliśmy punkty, tracąc obelisk - traciliśmy punkty.

Mecz trwał do momentu "zero" na pasku punktów jednej z drużyn.

Czemu Dominacja została usunięta? 

Przyczyną która była często przytaczana było niskie zainteresowanie Graczy.

Czy Dominacja zostanie przywrócona?

Istnieją doniesienia, że tak - w odświeżonej wersji, jednak szczegóły nie są bliżej znane.

2qe46xJ.png

Na samym dole można posłuchać jak brzmiały komunikaty na mapie:

http://smite.gamepedia.com/Default_Announcer_pack

Tyle suchych faktów.

Co myślicie na temat tego trybu?

Graliście? Chcecie powrotu?

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Mój ulubiony tryb... wtedy moją pierwszą pente wbiłem jeszcze jak Isis była fajna ;d

Opublikowano

Mój także, sporo na nim grałem. Najbardziej dynamiczne mecze, trzeba było pilnować tych punktów na mapie, dobry team fight.

Tutaj były moje początki Hadesem. Nie wiem czemu został usunięty, chociaż zostawiliby to do MOTD...

Opublikowano

Ja grałem w ten tryb chyba w Docie

To też chodzi o to , że przejmujesz punkt i musisz go chronić ? 

Bo nie jest to za jasno wytłumaczone ;)­

Czy tylko jedna drużyna broniła ?

Opublikowano

Tak, coś takiego. W LoLu chyba też coś takiego jest? Przyjmuje się punkt i się go chroni.

Graficznie może mapa nie była wysokich lotów ale mecze były świetne.

Opublikowano

Tak, coś takiego. W LoLu chyba też coś takiego jest? Przyjmuje się punkt i się go chroni.

Graficznie może mapa nie była wysokich lotów ale mecze były świetne.

W 2014 roku Smite w ogóle graficznie nie był wysokich lotów. Co do trybu - nie grałam, ale chętnie bym spróbowała. :D

Opublikowano

Ten tryb był moim pierwszym jaki grałem i na jakim wygrałem pierwszy mecz wtedy w 2012 to zawsze w to grali ludzie a ostatnio to ja nawet przestałem tu grać i to był błąd bo to jest super tryb chcę aby powrócił 

Opublikowano

Nie grałem na Dominacji za duży, lecz był to bardzo fajny tryb. Ogółem podobała mi się strasznie mapa i cel gry.

Rozgrywka na ów mapie ciekawa i zaskakująca. 

Bardzo chętnie bym zagrał na Dominacji.

Może kiedyś powróci. 

Opublikowano

W 2014 roku Smite w ogóle graficznie nie był wysokich lotów. Co do trybu - nie grałam, ale chętnie bym spróbowała. :D

W 2014 jeszcze nie było tak źle.

Początki były gorsze :D

Opublikowano

Chciałbym, żeby przywrócili ten tryb. Zaraz po Conquest jest moim ulubionym trybem. Najfajniej mi się na nim grało Fenrirem, jak brałem ulta i leciałem pod tego golema i był kill.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

A co zmieniali isis? przecież dalej jest z*******a.

Wiesz... teraz się bardziej ogarnia gre niż wtedy ;d teraz co 2'gi to Diament .... xD

Opublikowano

Wiesz... teraz się bardziej ogarnia gre niż wtedy ;d teraz co 2'gi to Diament .... xD

To, że ktoś ma X mastery na postaci nie znaczy, że umie nią grać ^^

W 2k12 mapy nie były jakoś z*******e graficznie, ale miały ten klimacik, szczególnie mapa conquestowa. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

­Pamiętam jak zaczynałem gre to nigdy nie ogarniałem o co chodziło na tej mapie i przestałem na nią wchodzić. :D Mogłaby wrócić, czemu nie.

Opublikowano

Ja zawsze chodziłem na right albo left, większe emocje jak się nagle zostawało samemu z trzema przeciwnikami :v

Opublikowano

tak ! solo na 4'ech a Ty zeusem dajesz ulti i wybijasz wszystkich ;d

Opublikowano

Czy tylko ja oddałbym nerkę za to żeby zrobili mape cq taką jaka była kiedyś? Mgła w jungli, ten pływający potwór, dużo więcej buffów, wąskie alejki w jungli mm

Popieram kolegę. ;) Fajnie, że jest to wszystko na czasie zrobione pod względem graficznym, ale ja wolę zdecydowanie ten stary klimat. Patrząc teraz na tych bogów obecnych i tych z 2011 roku, to chciałbym pograć trochę tymi starymi.

Dominacja pewnie i tak nie wróci, ale nowa mapa byłaby fajnym pomysłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...