Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Askeria2.pl

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No leikanin czy jak mu tam porazka imetins2 porazka :D teraz wy macie pole do popisu serwer zapowiada sie fajnie tylko takze tego nie spierdolcie bo z checia tu zagram poniewaz na prawde prezentacja przyciaga ... zadbajcie o reklame + nie dopuście do bugów i bedzie ok ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

120 lv max sety wgl. jak dla nie nie pasują wyglądają jak gówno w szczególności ostatnie 2 bardziej pasują pod serwer pvp/hamachi nie wiem skąd je wzięliście

jakas data startu jest ?

Opublikowano

Start już niedługo obecnie team askerii odpoczywa przed startem i ogromem pracy na serwerze w Kołobrzegu :)

Więc start będzie na dniach.

Pozdrawiamy z ciepłego Kołobrzegu i dziękujemy za tak ciepłe opinie i szczerą krytykę. Dla nas znaczy to wiele i motywuje nas do dalszej pracy ;**

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Serwer fajnie wygląda, jedynie co mi się nie podoba to interfejs w grze (wnioskuje po SS weryfikacyjnych). Zróbcie fajną reklame i powinno być wszystko okej :)

Opublikowano

Oficjalny start planujemy na dzień środa /czwartek zależnie jak YouTuberzy wyrobia się z nagrywaniem odcinków. Serwer czeka już gotowy jednakże planowana data startu to środa ;)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Moim zdaniem jeden z lepszych jak i nie najlepszych hardow ktore wystartują ;)

Mam nadzieję ze serwer bedzie stabilny.

Co do administracji, ludzie ktorzy pisza ze nie wbija bo nie znaja adminów sa poprostu głupi.. Czy ktos od razu znal np. Bambuska z Balmory? Zobaczymy jak sie sprawdzą admini i wtedy bedzie mozna ich ocenić a nie teraz ;)

Opublikowano

Dzisiaj wracamy do domu i będziemy jutro z rana :)

Wszystko zostanie dopracowane i może przyspieszymy start

Dziękujemy wam ze z nami zostaliscie bez was nie mielibyśmy ochoty i zapału do pracy.

Jutro ruszy reklama ;)

Będzie większe zainteresowanie serwerem ;)

Pozdrawiamy :')

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Przeczytałem drugi raz prezentacje i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że serwer jest naprawde na wysokim poziomie, jeżeli wszystko wypali i będzie duża reklama to macie gwarantowaną grywalność :) Pozdrawiam, widzimy się na starcie!

Opublikowano

Dziękujemy bardzo!

Nawet nie wiecie jak miło czyta się owe komentarze graczy który sa zadowoleni z serwera jest to strasznie motywujące.

Dopilnujemy aby grało się wam najlepiej. To jest nasz cel ;)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Tak będzie liczniki ;-) i nie -nie podkręcony.

Nie boimy się i nie wsydzimy realnej liczby graczy iż ona jest wyznacznikiem naszej pracy oraz owocem.

Client będzie pare godzin przed startem jeżeli szybciej się uwiniemy może nawet dzień przed ;)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Polecam wystartować szybko. Wiem że dużo ludzi czeka na serwer i na pewno przyjdą do was, chyba że coś wystartuje wcześniej ;>.

Opublikowano

Polecam wystartować szybko. Wiem że dużo ludzi czeka na serwer i na pewno przyjdą do was, chyba że coś wystartuje wcześniej ;>.

Popieram również czekam na start. Bo serwer zapowiada się super 

Mam nadzieje że zdecydujecie się na szybsze rozpoczęcie rozgrywki 

Opublikowano

Też bym chciał jak najszybciej bo nic ciekawego teraz nie startuje (grałem na globalu ale perma dostałem :p )

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...