Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Askeria2.pl

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

txiip0qd5fmk.png

286i99urjk5p.png

www.askeria2.pl

uj1to00xjhgr.png

www.askeria2.pl/forum

cn78vet0b5q4.png

www.facebook.com/askeria2

7taf6w26jldq.png

9vsvvm5q3bh2.png

saegzhbud2ub.png

gyche4jjevcq.png

g5ov1chxg30y.png

7cibpdb6k36u.png

874gptg9jv5e.png

uk3e04di089m.png

dh7bptuz5jyv.png

4xg9qcucc2dd.png

4rmemer5z64p.png

tme0o0o0snjz.png

52kxrs5w6vr6.jpg

wkgk8kyp73i7.jpg

p95lwmvv67xb.jpg

ldvzztzvrqoy.jpg

v8e9hy3qiusb.png

8fq4rscon4en.jpg

qcb99zyt3f5r.jpg

u1qamzpwiamx.png

- Naprawiliśy NNO , NNS
- Stack w KU działa czyta tylko jedną księgę
- Niewidzialność po zalogowaniu
- Szarża u woja (hp)
- Fix na party z dungeonów
- Fix na party w grupie
- Efekt zielonej potki i fioletowej (jak w automatycznych potkach czerwonych i niebieskich)
- Blokowanie doświadczenia (prawdziwe blokowanie, a nie usuwanie zdobytego doświadczenia)
- FIX z bugującymi się petami po przywołaniu
- FIX itemków po wywaleniu na ziemię
- Zwiększony limit do 100 graczy w gildii oraz 20 graczy w PT
- Zwiększony EXP po poziomie 100
- FIX na "Niewrażliwy na..." na większości serwerów te bonusy nie działają jak powinny i nie dają pełnych % na daną niewrażliwość
- Dodane pełne logowanie serwerowe - widzimy wszystkie rodzaje hacków oraz wspomagaczy
- Automatyczne banowanie graczy z hackami
- Dodano skrzynię serwerową
- Usunięto dodanie i zmianki z bossów i metinów i dodano je do skrzyni serwerowej
- Możliwa wymiana kawałków kamienia / ryb na dodania / zmianki
- Zmniejszono bonusy w kostiumach i petach
- Naprawiona tombola
- Naprawione nagrody dzienne
- Zmniejszono DMG BM'a
- Zwiększono DMG szamanów
- Zmniejszono bonusy w pierścieniach 
- Dodano runy na 30min
- Dodano system Domu Aukcyjnego
- Dodano system konferencji grupowych
- Zmodyfikowano system handlu
- Naprawiono śnieżną mapę
- Naprawiono wszystkie dungeony
- Dodano tworzenie rosek / wód
- Dodano wymianę Ksiąg
- Wszystko co powinno się stackować to się stackuje
- Zmodyfikowano sety na 100 poziom (zmieniono broń dwuręczną, noże)
- Naprawiono Czarowane ostrze, szarżę
- Zamiast banu daliśmy możliwość zamiany yang na bryłkę

D2Pq2tR.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start?

- Dodane pełne logowanie serwerowe - widzimy wszystkie rodzaje hacków oraz wspomagaczy

No to się okaże :D 

Opublikowano

Kiedy start?

No to się okaże :D

Zadbamy o to ^_^

Zapowiedź nawet ładna.  Jednak administracja nic mi nie mówi ;).   Mieliście już jakieś serwery ? :)

Dziękujemy :) Czy tylko osoby znane mogą umieć stworzyć coś własnego ?

Raczej nie ^_^

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Znowu 3 metki na krzyż i jedno dodanie z metka?

Z metinów nie dropią już dodanie/zmianki.

Zostały przeniesione one do szkaty serwerowej jak prosili gracze.

Czy start serwera planujecie w tym tygodniu?

Planujemy w następnym tygodniu a dokładnie na jego rozpoczęcie gdyż teraz cały tym askeri po skończonej pracy i wiadrze zimnej wody na głowę po pierwszym starcie, jedzie do Kołobrzegu na 5 dni odpocząć i nabrać siły na start :)

Serwer jest skończony w 100%-entach już teraz jesteśmy pewni. 

Więc po powrocie od razu startujemy

D2Pq2tR.png

Opublikowano

jest jakis ts serwerowy ?? i kiedy bd forum

TS'a jeszcze nie ma, będzie przed startem.

Forum jak i strona są cały czas tylko z niewiadomych przyczyn hosting zablokował nam stronę jak i forum - z powodu zaległych płatności. Fajnie.... fajnie tylko hosting WWW opłacony był do 21.11.2016r. Będziemy kontaktować się z hostingiem i wyjaśniać ową zaistniałą sytuację :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

-ciężko zdobyć ulepy o ile takowe są na broń na fms v2??

-dlaczego 12 kamoli z g1 do p?

-w ile na oko wyexpie 75lv bez robienia misji bez isu np surą wp ? 

Serwer obserwowalem wczesniej, lecz odrzuciła mnie ilość online. Sam serwer jest naprawdę ekstra. Fajne rzeczy tu macie, tylko cieżko sie wybić ;s

VsxuB58.png

Opublikowano

W sumie można Polecić, tylko nie wiem czy Cady nie będzie wściekły z Systemem Furii bo on to pisał ,a wy sobie to przywłaszczyliście :)

PS.

Gdy mu o tym powiedziałem, to powiedział, że jego kolega ma też taki sam system bo mu dawał xD

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Na poprzedniej odsłonie też był ten dom aukcyjny co widze na fp?

Czytałem wcześniejszą prezkę i też go nei widziałem, widzę go 1 raz u nich.

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Na ich miejscu obawialbym sie troche dodac cos takiego bo nie wiadomo ile osob zacznie z tego korzystac a z tego co wiem ten dom aukcyjny jest w lua i moze zamulac troche baze. Ewentualnie moge im polecic zrobic dodatkowe funkcje do lua i przez nie puscic polaczenie tego domu i oczywiscie na osobnym okrojonym uzytkowniku

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Na ich miejscu obawialbym sie troche dodac cos takiego bo nie wiadomo ile osob zacznie z tego korzystac a z tego co wiem ten dom aukcyjny jest w lua i moze zamulac troche baze. Ewentualnie moge im polecic zrobic dodatkowe funkcje do lua i przez nie puscic polaczenie tego domu i oczywiscie na osobnym okrojonym uzytkowniku

O to się nie martw :)

Dom jest wykonany w taki sposób iż nie zamula w żaden sposób bazy. O to się nie trzeba martwić. 

Gdyż o to zadbaliśmy już na samym początku pisania owego systemu aby serwer na nim nie ucierpiał.

To nie jest ten sam dom handlowy, który mieliśmy na poprzedniej odsłonie. Ponieważ wcześniej to był to po prostu - quest. Teraz jest to dom powiedzmy z takiego "prawdziwego zdarzenia"

W sumie można Polecić, tylko nie wiem czy Cady nie będzie wściekły z Systemem Furii bo on to pisał ,a wy sobie to przywłaszczyliście :)

PS.

Gdy mu o tym powiedziałem, to powiedział, że jego kolega ma też taki sam system bo mu dawał xD

System furii jest pisany przez nas jedynie idea została zaczerpnięta z innego forum.

Nasz system posiada funkcje wykrywania jaka umiejętność została najbardziej "wyplusowana" i ta umiejętność posiada najmniejsze szanse na to iż zostanie wybrana jako ta działająca.

Dodatkowo umiejętność która zostanie wypunktowana na 99pkt to posiada tylko 1% szansy na to iż to ona zostanie wybrana.

Jak i samo działanie, wyłączanie okna.

-ciężko zdobyć ulepy o ile takowe są na broń na fms v2??

-dlaczego 12 kamoli z g1 do p?

-w ile na oko wyexpie 75lv bez robienia misji bez isu np surą wp ? 

Serwer obserwowalem wczesniej, lecz odrzuciła mnie ilość online. Sam serwer jest naprawdę ekstra. Fajne rzeczy tu macie, tylko cieżko sie wybić ;s

-- Ulepszacze na bronie V2 nie są proste do zdobycia - są to zioła , dropią one po 1szt z Hea-Tae z M2 oraz z bossów na 30lvl+ / 65lv+ zależnie jaki przedział lvlowy broni. Jednakże spokojnie można ową broń zrobić, nie męcząc się jakoś strasznie przy tym. Ale no nie może być za łatwo

-- A taki mamy grymas ^_^

-- Nie możemy ocenić ile ... Jednakże tak ogarniając ładnie, myślę iż z tydzień max półtorej tygodnia i mamy dany poziom. Ale co z tego jak nie będzie EQ ... to jest temat rzeka, ponieważ ciężko określić kto będzie ile expić dany poziom - zależne to jest od zbyt wielu czynników

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Polecam ze względu na administratora, prawilna mordka, kiedyś się pracowało.  :D

Widzę Venoms użył Liba na Game 34k od Hardkorrka to teraz będzie koksić haha! :D  xD  xD

do it

Ipji3rL.png

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wygląda bardzo fajnie ) duzo ciekawych rzeczy jak i przydatnych ;) mam nadzieje ze fajnie wam to wyjdzie i zadbacie o dobra reklame bo chetnie zawitam :D Powodzenia 

Dodajcie opcje zamiany all moobów w psy to bardzo ułatwia grę niektórym graczom np. na dt ;) zreszta kazdy wie po co i na co 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywne opinie :)

Dołożymy wszelkich starań aby serwer wypalił jak najlepiej. Chcemy się utrzymać na rynku polskich serwerów jest to nasz główny cel -.^

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ale ten dom aukcyjny to od nixa jest przeciez wiem bo sam mam go na dysku i dom z tego co wiem jest napisany w lua.

Edit

I pod co kłamiesz z tym domem?

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, aczkolwiek te niebieskie zbroje i bronie wyglądają "gównianie" ;/ Nie wiem czy to wina ss'a czy efektów nałożonych na zdjęcie ale strasznie się wszystko zlewa i wygląda słabo w porównaniu do innych setów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...