Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] TuT Jak zcrackować L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego? A przez co na początku roku poleciała fala banów. Wolę chyba używać, troche zbugowanego bola i mieć konto, niż pograć na L# miesiąc i dostać bana.

A ja wolę nie używać zbugowanego bola ani cracka L#. Bo wolę kupić suba na l# i cieszyć się z gry.

bPF1HEU.png

Opublikowano

A ja wolę nie używać zbugowanego bola ani cracka L#. Bo wolę kupić suba na l# i cieszyć się z gry.

Skończ się już chwalić że kupiłeś tego suba... Jakbyś umiał go uruchomić to byś go nie kupił.

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem cracka loguje się i wyskakuje mi błąd o treści "Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVRC120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować programarrow-10x10.png aby naprawić ten problem." Próbowałem jeszcze raz zainstalować ale jest to samo 

Wgraj tą dll do folderu ...

junior.jpg

Opublikowano

No tak działa :D dziękuję bardzo sory za fatygę prosta sprawa w sumie :)

Edit:

Jednak za wcześnie się cieszyłem, skopiowałem dll do folderu LeagueSharp ale nadal mam wyskakuje mi ten sam błąd przy odpalaniu

Wiem że może banalna sprawa ale zielony jestem w takich sprawach, z góry dziękuję za pomoc :) 

Opublikowano

Witam, czy ktoś ma również problem z wyskakującym mu podczas wchodzenia na mecz, BUGSPLAT'a? Ktoś tu pisał, że odinstalował VISUAL 2010, również to zrobiłem lecz nie pomogło.. Próbowałem również włączyć skrypty jak już byłem połączony kilkając f5 lecz BUGSPLAT znów mnie "zaatakował". Jeżeli ktoś wie jak to rozwiązać, proszę o pomoc..

Opublikowano

dawinczi miałem tak samo dzisiaj grałem kalistą i używałem hellsing kalista i bug splat zmieniłem na marksman i działa cacy problemem mogą być skrypty jakich używasz

Dzisiaj w nocy hellsing działał spoko reset kompa i nie działa

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem cracka loguje się i wyskakuje mi błąd o treści "Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVRC120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować programarrow-10x10.png aby naprawić ten problem." Próbowałem jeszcze raz zainstalować ale jest to samo 

Microsoft Visual C++

Lub pobierz CCleaner i przeskanuj rejestr

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

To nie wina skryptów np brian sharp raz mi się ładuje raz nie elrengar tak samo trzeba czekać na fixa, chociaż może go nie byćbo podobno crack tylko do 5.14 a w 5.14 ma wyjść EB które będzie odpalać skrypty z L#.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Bo jest oczywistym faktem, że L# jest przyjemniejszy i wygodniejszy do cheatowania. Większość assembly działa a nie jak w przypadku BoLa bugsplaty jak outdated. Jak na L# jest outdated to po prostu nie zainstalujesz. Juz nie wspomne o cracku BoLa gdzie duzo fps sie gubi u mnie to bez roznicy bo i tak mam stale 60 ale inni sie skarza.

Mi śmiga ale co gierkę muszę od nowa załączać injectora i loadera. A przed tym oczywiście kasować folder %appdata% i zaznaczać inject dopiero w grze.

Opublikowano

nie dziala mi na rankedach, ktos wie jak to naprawic ?

Gdybyś napisał co ci się dzieje to może ktoś by wiedział jak naprawić...

Ale ty sobie wolałeś napisać "Nie działa na rankedach"... Kto ma wiedzieć jak to naprawić bez wiedzy o twoim błędzie?

Nie injectuje ci się? Wyskakuje Auth Failed?

Mógłbyś napisać coś więcej.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Bo jest oczywistym faktem, że L# jest przyjemniejszy i wygodniejszy do cheatowania. Większość assembly działa a nie jak w przypadku BoLa bugsplaty jak outdated. Jak na L# jest outdated to po prostu nie zainstalujesz. Juz nie wspomne o cracku BoLa gdzie duzo fps sie gubi u mnie to bez roznicy bo i tak mam stale 60 ale inni sie skarza.

Mi śmiga ale co gierkę muszę od nowa załączać injectora i loadera. A przed tym oczywiście kasować folder %appdata% i zaznaczać inject dopiero w grze.

Twoja metoda dziala ;)

Opublikowano

Twoja metoda dziala ;)

Działa bo autor cracka naprawił go i juz nie powinno bugsplatować xD  Ale fakt faktem, że działało to. Już bugsplatować w ogóle nie powinno.

Opublikowano

Działa bo autor cracka naprawił go i juz nie powinno bugsplatować xD  Ale fakt faktem, że działało to. Już bugsplatować w ogóle nie powinno.

Nie naprawił bugsplatów tylko problem z auth. Broly właśnie napisął, że pracuje nad fixem do L# i wstawi jak zrobi.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Skończ się już chwalić że kupiłeś tego suba... Jakbyś umiał go uruchomić to byś go nie kupił.

Dobra pierdol się na machę typie jesteś irytujący wyjebane w to forum cya :*

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...