Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że mi się kończy umowa na internet w T - mobile. (internet bezprzewodowy).

Postanawiam przejść do jakiejś innej firmy, iż nie jestem zadowolony z ich usług.

Doradźcie mi, gdzie przejść zależy mi na niskim pingu, no i żeby internet był na cały dom, przez ruter (wifi)

Cena to tak 50-60zł.

Opublikowano

Żadna radiówka nie będzie dobra, nie możesz wziąć stały, kablowy od jakichś dostawców lokalnych?

Opublikowano

Cokolwiek stacjonarnego, bezprzewodowy zawsze ma większe pingi.

Opublikowano

Cooo? 60zl za 10mb? Ja mam u lokalnego dostawcy za 30zl. W nocy 2x wiekszy transfer. max 30 pingu... Nie wiem poco ludzie sie pchaja w te internety od playa, netii itp...

Opublikowano

Cooo? 60zl za 10mb? Ja mam u lokalnego dostawcy za 30zl. W nocy 2x wiekszy transfer. max 30 pingu... Nie wiem poco ludzie sie pchaja w te internety od playa, netii itp...

Miałem u lokalnego (prywaciarz) , to 60zł a tylko w lola w nocy dałem rade grać, bo ping się wahał 500-1000, a 5mb.

U mnie jest taki problem, bo średnio w dzień, korzystają z internetu 4 osoby, jednocześnie i przez to spada. I muszę mieć nieograniczony transfer. 

Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

ja p******e :D hmm ,zgaduje ze mieszkasz w domku wiec moze po lini tel neostrada/netia? 

@magram12

Niestety nie da rady xD

Nie mam linii telefonicznej tzw. nie mogę mieć telefony stacjonarnego xD

@Savien

Musi być bez ograniczeń.

Opublikowano

W takim razie ostatnie co mi przychodzi na mysl to multimedia :D

@magram12

No to dupa.

"Przepraszamy, usługa nie jest dostępna pod wskazanym adresem."

Czy naprawdę, tam gdzie ja mieszkam to taka wieś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...