Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !Moja osoba oraz pewien wygasły już tutaj użytkownik @ poszukujemy sponsora dla prywatnego serwera gry Metin2.Ups,jest starym doświadczonym technikiem który jest popularną postacią wśród techników Metin2.Poszukujemy inwestora który na ten cel  wyda około 700 zł (Na czas prac - trzeba tutaj opłacić grafików, sprzęt oraz pozostałe rzeczy)Planujemy wyrobić się do końca wakacji. Jest to inwestycja jakiej brakuje na rynku metina jesteśmy na tyle doświadczeni by zrobić coś czego jeszcze nie było. Planujemy zrobić serwer który będzie istniał sporo czasu. Oczywiście inwestorowi przysługują pieniążki z serweraWięcej informacji na naszej stronie :http://www.metin2dev.pl/portfolio/poszukuje-teamu/Email: [email protected]: 37778338

Pozdrawiamy :)

PS: Z góry przepraszam za brak kolorów i za małą czcionke,ale MPC nie dodało mi kolorów i czcionki których użyłem :)

Opublikowano

Polecam ze względu na @Ups... miałem okazje z Nim współpracować i jest to jeden z lepszych techników.

Autora tematu nie znam, więc na jego temat się nie wypowiem, ale Karol z byle kim by nie współpracował, także jeszcze raz serdecznie polecam. ;)

Jeśli potrzebujecie VPS na czas prac to będzie ciężko o sponsora, większość wymaga prawie skończonych plików, polecam pogadać z Kretem.

Opublikowano

Polecam ze względu na @Ups... miałem okazje z Nim współpracować i jest to jeden z lepszych techników.

Autora tematu nie znam, więc na jego temat się nie wypowiem, ale Karol z byle kim by nie współpracował, także jeszcze raz serdecznie polecam. ;)

Jeśli potrzebujecie VPS na czas prac to będzie ciężko o sponsora, większość wymaga prawie skończonych plików, polecam pogadać z Kretem.

Dziękujemy za polecenie :)

Karol pozdrawia serdecznie. :)

• Ups... odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...