Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wybór Królestwa Gang Plebanii? Itd?

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Logowanie spoko ale wybór królestwa to jest żart ?

Nie Gang Plebanii to Jinno, Gang Albanii to Shinsoo tylko są nowe nazwy i tyle ponieważ serwer będzie dla zabawy Easy/Medium. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Wszystko fajnie rozumiem że serwer pod zabawę lecz te nazwy królestwa no niestety zniechęcają mnie.

Co do logowania i wyboru postaci moim skromnym zdaniem jest ok :D

😅

Opublikowano

Ja go gdzies juz widzialem. Grafika Jemilo?

Kiedyś to było dla Tauriosa i @Trobol za to zapłacił, więc krulu socketów dlaczego to zapierdoliłeś?

Pamiętaj Asfen krulu Tesorii:

3156414367411691049127.jpeg

Opublikowano

Kiedyś to było dla Tauriosa i @Trobol za to zapłacił, więc krulu socketów dlaczego to zapierdoliłeś?

Pamiętaj Asfen krulu Tesorii:

3156414367411691049127.jpeg

o k***a ale zaszczyt z KRULEM do szkoły

1912513.jpeg

Opublikowano

Asfen dlaczego wstawiasz moje i cadiego screeny ? Jest to z mojego i Cadiego serwera, więc nie pozwalam Ci na umieszczanei naszych screnów z naszego serwera, z poważaniem Almaris2.eu

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

nie, nie pasuje.... aż się we mnie coś gotuje jak sobie jaja robicie z takich rzeczy, chodzi mi tutaj o krzyż.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Prosiłbym o usunięcie tego tematu, jest on zbędny. Te interface należą do nas, są one na naszym serwerze "Almaris2.eu" Więc na ch** je Asfen wstawiasz ? Spodobały Ci się niedoj**** jeden ?

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Prosiłbym o usunięcie tego tematu, jest on zbędny. Te interface należą do nas, są one na naszym serwerze "Almaris2.eu" Więc na ch** je Asfen wstawiasz ? Spodobały Ci się niedoj**** jeden ?

Czyli Wy też je zapierdoliliście z Tauriosa?  xD

Opublikowano

Tak grafika Jemilo. :)

Kurw* asfen co jak co, ale kraść nie musisz, grafika z serwera teodora :) 2lata ma ponad. - Taurios.

Do c**j* należą, do paczki cyca jedynie złodzieje jeba*e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...