Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC po upływie 30 dni za griefing

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich, i bardzo proszę o pomoc..

Otóż dzisiaj skończył mi się ponad 35 dniowy ban za '' Griefing '' - tzn za utrudnianie gry innym graczom, każdy chyba wie co to.

Około godziny 16;30 skończył mi się ten ban.. Nacisnąłem potwierdz i wyskoczyło to:  

http://scr.hu/6zot/5pq0i

Przed banem nie grałem w ogóle na żadnych hakach..nigdy.

Gdy dostałem bana przez ponad miesiąc na koncie nie grałem ani 1 gry, nawet na nie, nie wchodziłem.

Wie ktoś może co się mogło stać, czemu dostałem VAC-a po banie za Griefing..

Dodam jeszcze ciekawostkę:

http://scr.hu/6zot/9irs9

Mam takie coś, a na koncie kolegi gdzie czitował ma napisan, że konto zablokowane ma gry na serverach publicznych z powodu blokady VAC.

Bardzo, ale to bardzo bym prosił o pomoc.

Opublikowano

o.O powinno ci to zniknąć moze do tygodnia a jak nie to pisz do support bo bardzo ciekawe to jest. A może dostałeś serio Vaca za jakieś modyfikację. Widzę że używasz sweetfx moze vac to wykrył i blokuje twoje konto czy cos?

Opublikowano

może dostałeś coś tam za nabijanie achievementów

Opublikowano

Oooo widzę wszystkie osiągnięcia zdobyte :D

Może jakiś błąd VAC jest. Podobno jak są jakieś błędy to trzeba odczekać 48h.

dddtly.jpg

Opublikowano

To nie od achivmentów.. Jak za to to by połowa cs-a dostała bana..

DODAM, ŻE NIE MOGE GRAC TYLKO I WYŁĄCZNIE MMÓW- MATCH MAKINGÓW.

Wszystkie servery publiczne pod osłoną VAC - mam do nich dostep i moge na nich grac.. Nie wiem co sie k***a dzieje.

Ktoś jakies pomysły..?

Opublikowano

Spróbuj napisać do valve (najlepiej po angielsku - najszybciej odpisują, ale daj też wersję polską, bo to różnie odczytują). Jednak jak coś jest z VAC'em to wątpie, że valve coś z tym robi.

dddtly.jpg

Opublikowano

Vac dostales za zlote achiwmenty to jest uznane za wspomagacz :)

Nie za to.. ehh.

Opublikowano

­Dostałeś VAC'a za wbijanie odznak (tych złotych przy profilu)

Stan VAC jest w dobrym stanie, dlatego ponieważ nie używałeś cheatów, aczkolwiek oszukiwałeś trybunał gry.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

wbijałeś złote odznaki bo to widać że wymuszone wbijanie i tak jak napisał @#Vixeen stan vac jest w porządku bo żadnych cheatów nie miałeś aczkolwiek oszukiwałeś

Opublikowano

6732514367747951399435.png

VAC zniknął ;c. Nwm czemu każdy myślał, że to przez te osiągnięcia. Jeżeli serio za to jest VAC to troche nonsens. Ale cóż.

Opublikowano

6732514367747951399435.png

VAC zniknął ;c. Nwm czemu każdy myślał, że to przez te osiągnięcia. Jeżeli serio za to jest VAC to troche nonsens. Ale cóż.

Co to za sens wbic sobie osiagniecia programem zamiast samemu je wbic...

Opublikowano

Bo moge. Wiesz ile osób tego używa? Nie bd się pierdolił z jakimiś osiągnięciami.

Opublikowano

­

Bo moge. Wiesz ile osób tego używa? Nie bd się pierdolił z jakimiś osiągnięciami.

To nie wiem dlaczego zadajesz takie pytania, od zawsze mówione było, że za to idą bany.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Kolego  dostales za to bo jest napisane ze to jest nie legalne jesli dostaniesz dostateczna ilosc reportow dostajesz vac. Kolega tez dostal za to :))

Czyli jak gram dużo w csa i mam prywatny profil wszystkie osiągnięcia to dostaje reporty i mam VAC? AHHAHAHAHA

Osiągnięcia można też wbić na serwerach idle.

Co do tematu to zapewnie błąd VAC/opóźnienie ze strony VAC.

Myśle że czas i pora zamknąć temaciora. :D

Opublikowano

­

To nie wiem dlaczego zadajesz takie pytania, od zawsze mówione było, że za to idą bany.

Dobrych redaktorów bierzecie w tym cs xdddddd

Za to nie ma bana inteligencje...

Jedyne co Ci mogą zrobić to zresetować osiągnięcia w danej grze jak sobie dodałeś jakiś programe.

PS. Są serwery idle/achivement i tam legalnie można nabić sobie wszystkie osiągnięcia to czemu niby SAM byłby zły?

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

­

Dobrych redaktorów bierzecie w tym cs xdddddd

Za to nie ma bana inteligencje...

Jedyne co Ci mogą zrobić to zresetować osiągnięcia w danej grze jak sobie dodałeś jakiś programe.

PS. Są serwery idle/achivement i tam legalnie można nabić sobie wszystkie osiągnięcia to czemu niby SAM byłby zły?

To radzę Ci poszukać o tym na forach. Są za to bany i nie wmówisz mi, że nie ma skoro sam się tym bawiłem. Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia na mój temat zapraszam na PW.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

To radzę Ci poszukać o tym na forach. Są za to bany i nie wmówisz mi, że nie ma skoro sam się tym bawiłem. Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia na mój temat zapraszam na PW.

Hihi :D moi znajomi (130 osob) maja te zlote odznaki i jakos od 6-8 miesiecu graja na tym bana dalej nie maja :D.Gdyby byl za to ban ale raczej watpie bo gowno daja te odznaki to 80% ludzi musiało by kupic nowego steam  xD.

A jaka jest niby radosc po wbiciu wszystkich syfiastych odznak? no rozumiem wbicie rangi to jest jakis sens xD ale te zlote odznaki :D? w niczym nie pomagaja gowno 

Opublikowano

­

Hihi :D moi znajomi (130 osob) maja te zlote odznaki i jakos od 6-8 miesiecu graja na tym bana dalej nie maja :D.Gdyby byl za to ban ale raczej watpie bo gowno daja te odznaki to 80% ludzi musiało by kupic nowego steam   xD.

To są odznaki wbijane na idlu widocznie, nie programem.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

To są odznaki wbijane na idlu widocznie, nie programem.

Za odznaki nie ma bana :) Na smurfie mam juz to pare miesięcy i nic :) ( sweetx )

sygnatura.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@2up

W połowie masz racje. Jeżeli nabijasz jak idiota te osiągnięcia bez przygotowania to możesz dostać vac'a. Vac jest jeżeli ingerujesz w gre i sposób grania. Jeżeli nabijasz sobie te osiągnięcia jeżeli włączony jest CS to masz 100% szans na Vaca, ale jeżeli jest wyłączony (wszystkie procesy w menadżerze też) to nie masz żadnych szans na dostanie bana. I nie wmawiaj mi teraz ty, że tak nie jest bo na wszystkich kontach znajomych jest to tak nabite i na moich 3 (main i smurfy) to nikt nie wyrwał vac'a ...

Opublikowano

Ehh, jak widze niektóre odpowiedzi, to mi się przykro robi...

Bana nie dostaniesz za SweetFx, możesz dostać za wbijanie osiągnięć, ale(podkreślam ALE) gdy wbijemy wszystkie osiągnięcia, oraz gdy ktoś wejdzie na twój profil i Cie zreportuje. Inaczej nie dostaniesz.

Co do tematu, to pewnie jakiś błąd, ale widzę, że wszystko jest ogarnięte. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...