Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonmt2

michaello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Tak ostatnio się zastanawiałem. Wiele osób pamięta dragonmt2. Chciałbym się spytać czy istnieje kopia tego serwera (jakiś serwer z takimi samymi ratami, itemami, planszami itd) o ile ktos zna lub czy ktoś by sie podjal stworzenia tego serwera. Oczywiscie moglbym wspomoc finansowo rozruch takiego serwa, tylko czy ktos umie na tyle te klocki zeby sie tego podjac. 

Jesli nie ten dzial, to przepraszam, rzadko postuje.

Opublikowano

wątpię aby ktoś pamiętał jak ten serwer wyglądał. Tylko nie wiem czy jest sens brania się za stare śmieci. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

raty serwera sa nawet tu na forum, w koszu. i ogolem przedstawienie go. + jestem pewien ze moznaby na tym dobrze zarobic wiec szukalbym utalentowanego programisty ktory zrobi to na cito a ja oplace dedyka i zajme sie strona prawna :) ale to wszystko wzglednie do dogadania.

Opublikowano

Pandora, Dragon i Elite były takie same z tego co pamiętam. W każdym razie Dragon na pewno był podobny do Pandory i Elite. I obecnie stoi jeszcze jedynie EliteMT2.

juz nie, elite zostalo zamkniete w tym samym momencie co pandora

Opublikowano

juz nie, elite zostalo zamkniete w tym samym momencie co pandora

W takim razie mój błąd. Nie widziałem informacji o zamknięciu Elite, ale w sumie można było się domyślić, że jeden Admin = zamknięcie obydwu serwerów. Dzięki, że mnie poprawiłeś. ;)

No to nie ma serwerów podobnych do Dragona (w Polsce) można poszukać zagranicznych, ale też chyba nie ma już takich serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...