Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,poszukuję paru osób do stworzenia serwera Metin2-oldschool...:-) 
Niekoniecznie musi stać na source!

<- odsyłam do definicji słowa bo znając mentalność polaczków będą komentarze że serwer nie source to wyszedł z mody,żee nie jest to 2k11 etc,dzieki wielkie za uwagi,ale wiem co robię :)

Do dzieła,więc potrzebuję:

technika (jednego w sumie-wydaje mi się że wiele do roboty nie będzie,prócz pierwotne bugi plików (terenzo)) 

Webmastera-strona/forum 

Grafika-do klienta/może i na stronę? :) 
2 osób neutralnych z którymi mógłbym dyskutować na temat serwera Metin2,co myślisz o.... itp.

technik/webmaster/grafik-min. 16lat UKOŃCZONE (nie "rocznikowo") 

2 osoby neutralne 18+ 

Kontakt aktualnie tylko na forum (wiadomość prywatna->z forum przeniesiemy się na gg lub teamspeak,tam objaśnię jak miałaby wyglądać wspołpraca,wynagrodzenie i inne,wszystko co chciałbyś/chcielibyście wiedzieć :) )

Przy okazji,nie miałem serwera,nie byłem administratorem (choć takie plany były ale projekt się coś zepsuł),jestem zwykłym pionkiem na mpcforum który bawił się na hamachi przez 1,5roku i chciałby teraz otworzyć coś poważniejszego,na dłuższą metę i żeby przyciągało ludzi,prosto i skutecznie w skrócie! :)

Opublikowano

Nie wiem czy mogę z nim polecić współpracę ponieważ nie znam i nic o sobie nie napisał 

A czym ty się zajmujesz ?

Opublikowano

Proszę dodać kontakt.

"Kontakt aktualnie tylko na forum (wiadomość prywatna-" tzn jeszcze np mam gg podać? :x 

Nie wiem czy mogę z nim polecić współpracę ponieważ nie znam i nic o sobie nie napisał 

A czym ty się zajmujesz ?

a kim Ty jestes zeby mnie polecac? :D Kto bedzie chcial to sie zglosi i sie dowie,nie sprzedaje sie tak tanio :') 

Opublikowano

Czym Ty się zajmujesz? Chyba każdy chciałby wiedzieć, skoro piszesz ogłoszenie. Nie polecam, widać już po odp że jakiś nieogarnięty. Coś czuje że szukasz murzynów do pracy. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czym Ty się zajmujesz? Chyba każdy chciałby wiedzieć, skoro piszesz ogłoszenie. Nie polecam, widać już po odp że jakiś nieogarnięty. Coś czuje że szukasz murzynów do pracy. 

mój team nie bedzie kazdy i nie bedzie wszyscy :) kto bedzie mial ochote spedzic milo czas i dostawać miesięczne "dofinansowanie" za aktywność i pracę ten się odezwie :)

+stwierdzenie że jestem nieogarnięty po jednej mojej odpowiedzi nie czyni z Ciebie (tak jak masz w przedrostku) ProUsera,pokazujesz tutaj swoj kawalek inteligencji i trochę negatywnej empatii do ludzi,wiec jak masz dalej ochote siedziec na du*ie przy biurku i komputerze nie wnosząc nic do mojego tematu to nie udzielaj się z łaski swojej :)

Opublikowano

za dużo pyszczysz z tego co widze , jedno ku*wa zasadnicze pytanie czym ty się zajmujesz.

przepraszam w takim bądź układzie :) 

po drugie grzeczniej,nie jesteś u siebie na blokach :) i odnosząc się do mojej odpowiedzi wyżej pisałem że nie dowiesz się wszystkiego na raz.. :)

Oferuję świetny autorski projekt do którego potrzebuję konkretnych ludzi,którzy lubią mocnych zawodników,górę kasy na stole i skrzynkę Johnniego Walkera :)

A skoro chcesz wiedzieć czym ja się zajmuję odpowiem w tak niechlujny sposób w jaki Ty zapytałeś :) Wykładam 30 koła euro na wszelkie zapotrzebowania,pomagam po troszku z każdej czynności podlegającej "metinowi" ze względu chęci nauczenia się czegoś nowego,"nauka to potęgi klucz"-jak wspominałem bawiłem się na hamachi więc w pewien sposób pomogę technikowi,interesuje się www więc z chęcią bym pomógł w czymś (o ile byłaby taka okazja) webmasterowi i przy okazji się czegoś nauczył :) + podkreślam że prócz wyeliminowaniu błędów ze strony plików serwerowych nie będzie dużo roboty :) 

Jeszcze grafik,webmaster i jedna osoba neutralna potrzebna! :)

Opublikowano

@DurexMental

Nie musi odpowiadać czym się zajmuje, napisał ogłoszenie w celu poszukiwania ekipy a nie aby zwierzać się takim wyszczekanym gówniarzom jak tym, czym się zajmuje, masz jakieś wonty do niego, to na pisz do niego na PW a nie zaśmiecasz temat.

@Poncjusz Piłat Odczytaj PW :D

Opublikowano

przepraszam w takim bądź układzie :) 

po drugie grzeczniej,nie jesteś u siebie na blokach :) i odnosząc się do mojej odpowiedzi wyżej pisałem że nie dowiesz się wszystkiego na raz.. :)

Oferuję świetny autorski projekt do którego potrzebuję konkretnych ludzi,którzy lubią mocnych zawodników,górę kasy na stole i skrzynkę Johnniego Walkera :)

A skoro chcesz wiedzieć czym ja się zajmuję odpowiem w tak niechlujny sposób w jaki Ty zapytałeś :) Wykładam 30 koła euro na wszelkie zapotrzebowania,pomagam po troszku z każdej czynności podlegającej "metinowi" ze względu chęci nauczenia się czegoś nowego,"nauka to potęgi klucz"-jak wspominałem bawiłem się na hamachi więc w pewien sposób pomogę technikowi,interesuje się www więc z chęcią bym pomógł w czymś (o ile byłaby taka okazja) webmasterowi i przy okazji się czegoś nauczył :) + podkreślam że prócz wyeliminowaniu błędów ze strony plików serwerowych nie będzie dużo roboty :)

Jeszcze grafik,webmaster i jedna osoba neutralna potrzebna! :)

aż tak trudno było? co ty porównujesz forum do bloków...

Opublikowano

^ odniosę się do całej Twojej odpowiedzi-trudno nie  było,ale trzeba uszanować zdanie/pogląd autora,jeżeli nie chcę to nie muszę ogłaszać całemu światu że zajmę się stroną techniczną,to chyba powinien wiedzieć mój team a nie całe forum,nieprawdaż? 

Opublikowano

mój team nie bedzie kazdy i nie bedzie wszyscy :) kto bedzie mial ochote spedzic milo czas i dostawać miesięczne "dofinansowanie" za aktywność i pracę ten się odezwie :)

+stwierdzenie że jestem nieogarnięty po jednej mojej odpowiedzi nie czyni z Ciebie (tak jak masz w przedrostku) ProUsera,pokazujesz tutaj swoj kawalek inteligencji i trochę negatywnej empatii do ludzi,wiec jak masz dalej ochote siedziec na du*ie przy biurku i komputerze nie wnosząc nic do mojego tematu to nie udzielaj się z łaski swojej :)

Każdy tutaj ma prawo wypowiadać się, więc to co piszesz jest na poziomie 15 latka. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie co Ci ludzie zadają. Zobacz od kiedy mam konto a potem mów o tej ProUser. Na pewno bym nie chciała z taką osobą jak Ty pracować. Po za tym w dzisiejszych czasach serwery takie jak metin2 co ty podałeś szybko schodzą na dno. A nie wyobrażam sobie aby 1 technik + ty zielony jak ogórek dalibyście sobie rade, ale życzę powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

7. W przypadku, gdy autor tematu znajdzie już osobę do teamu lub znajdzie dla siebie pracę na serwerze temat zostaje zamknięty przez team moderacyjny.
8. Zabronione jest pisanie zbędnych postów w tematach. Kara: 5 pkt.
9. Każdy użytkownik może się zaprezentować w dowolny sposób (Grafika, Video, Tekst)

napisałem kogo szukam,wiec Twoj post jest zbedny :-) 
+dobrze no płacz dalej na temat czy byś chciał czy byś nie chciał,na życiu się nie znasz oceniając ludzi po komentarzu więc nie mam ochoty z Toba nawet pisac bo to tak jakbym do ściany mówil :)))

po drugie "Po za tym w dzisiejszych czasach serwery takie jak metin2 co ty podałeś szybko schodzą na dno. " <- uwzględniłem takie osoby jak Ty w pierwszym zdaniu,dzięki wielkie za info ale wiem co robię,-serwer ma być dla graczy od graczy,a nie jak jest to popularne dla graczy od graczy,którzy szukają łatwego zarobku robiąc "pro elo dopracowany serwer"-który zamykają po 2tyg po od kasy się w łbie namieszało :) Tak czy siak odsyłam do pierwszego zdania jak i definicji :> 

Powodzenie się przyda,dzięki :) 

Opublikowano

Chętnie zawrę z Tobą współprace odnośnie forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...