Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dla gracza do 130-150zł

KRIS!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje typowych dla gracz. Cene widzicie w tytule. Oczekuje w nich dosc dobrego dzwieku no i konfort noszenia. Jak bede siedzial przed komputerem 5h to zeby uszy mi sie nie pocily i nic nie bolalo. Sluchawki moga posiadac mikrofon ale nie musza (najlepiej jakis wyciagany albo chowanu).

No to tyle chyba w temacie. Piszcie propozycje :)

Opublikowano

Witam. Poszukuje typowych dla gracz. Cene widzicie w tytule. Oczekuje w nich dosc dobrego dzwieku no i konfort noszenia. Jak bede siedzial przed komputerem 5h to zeby uszy mi sie nie pocily i nic nie bolalo. Sluchawki moga posiadac mikrofon ale nie musza (najlepiej jakis wyciagany albo chowanu).

No to tyle chyba w temacie. Piszcie propozycje :)

@edit mikro koge dokupic (np zalman jakis)

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja swoich nie zamieniłbym na żadne inne obejrzyj troszkę recenzji i kup sobie słuchawki które odpowiadają tobie ja swoich używałem do cs go i muzyki lecz więcej zależy od karty dźwiękowej a nie od słuchawek. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja swoich nie zamieniłbym na żadne inne obejrzyj troszkę recenzji i kup sobie słuchawki które odpowiadają tobie ja swoich używałem do cs go i muzyki lecz więcej zależy od karty dźwiękowej a nie od słuchawek.

Ja tez bede ich uzywal do cs go. To jak. Brac SL hd681 evo?
Opublikowano

Ja tez bede ich uzywal do cs go. To jak. Brac SL hd681 evo?

Do gier odradzam za duzo basu maja evo a te ktore polecilem to sa o duzo lepsze uzywalem je i polecam
Opublikowano

Do gier odradzam za duzo basu maja evo a te ktore polecilem to sa o duzo lepsze uzywalem je i polecam

Hmmm.. a SL hd 681 tez moga byc?
Opublikowano

Hmmm.. a SL hd 681 tez moga byc?

Nie, bierz hd 330 bedziesz zadowolony. Zobacz recenzje i się przekonasz

Opublikowano

Oba modele to inne brzmienie, 330 są bardziej łagodne, w hd681 możesz teoretycznie lepiej słyszeć wszelkie strzały etc. aczkolwiek może to też męczyć uszy, w muzyce też mogą być za ostre.

Możesz też rozważyć luxy HD669

Opublikowano

Oba modele to inne brzmienie, 330 są bardziej łagodne, w hd681 możesz teoretycznie lepiej słyszeć wszelkie strzały etc. aczkolwiek może to też męczyć uszy, w muzyce też mogą być za ostre.

Możesz też rozważyć luxy HD669

A ile te HD669 kosztuja?
Opublikowano

Sprawdź sobie, 120zł około czyli mieszczą się w założonym budżecie

Kurde. Kosztuja 138zł a jeszcze do tego przesyłka :/
Opublikowano

Ale slyszalem na ich temat negatywne opinie a na HD 681 zadnej :)

Mam 681 i sa okej. Chociaz przez pierwszy tydzien korzystania bolaly mnie uszy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Mam 681 i sa okej. Chociaz przez pierwszy tydzien korzystania bolaly mnie uszy.

Ale idzie sie przyzwyczaic? + gdzie je kupiles? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...