Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World - warto?

10minutt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary divine a ten po reaktywacji to w ogóle dwa inne serwery. "Rework" jest totalnie nie zadbany administracja ma słabe podejście do serwera. Większość topki wbiła poziom na bugu dzięki którym maksymalny poziom dało się wbić w 30 minut.

Opublikowano

Nie polecam gówno teraz straszne ;] 

Eq z navi ;/ 

Administracja gówno robi i mają po 14 lat 

Opublikowano

Teraz nie ...

Pamietam stara wersje tego serwera fajny ekwipunek sporo expowisk fajnie zbalansowane ceny

Kiedys nie moglem sie od niego oderwac teraz ten czar prysl

Opublikowano

Nie polecam gówno teraz straszne ;] 

Eq z navi ;/ 

Administracja gówno robi i mają po 14 lat 

eq z navi? Ty jak coś powiesz... :) 

"Administracja gówno robi i mają po 14 lat " po Twojej wypowiedzi sam mogę stwierdzić że masz 14 lat+administracja gówno robi?hmm,moze serwery pomyliłeś? :]

Serwer aktualnie jestem nastawiony na niego neutralnie,nie odstraszam od niego ale rowniez hmm no szczerze?serwer jest dla zabicia czasu...nie pogościsz długo bo odechce Ci się przez całą masę neosów metina a nie ludzi :) póki nie zrobią cofki to jak masz ciekawsze zajęcia to nie trać czasu! :) +hajsy chyba się w skarbcu nie zgadzają bo to co było mozna ciekawego z craftingu dostac juz zostalo usuniete-(najwartościowsze przedmioty oczywiście) :)

Opublikowano

Również nie polecam, serwer to jest dno. Administracja nic nie robi aby to naprawić. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wasze wypowiedzi są banalne ;> Wnerwia mnie to jak komentujecie. Serwer ma ok  + 800 online i wy to nazywacie gównem ? Wielu z was nie zrobiło by serwera

który ma + 100 online,a komentujecie serwer który jest naprawdę dobry,ale mają trochę bugów. Z tego co wiem naprawiają to, ale też nie jest tak, że wszystko im

wychodzi dobrze :) Navi na serwerze na 100% nie ma. Lajk by do tego nie dopuścił, więc nie komentujcie jak nie wiecie. Z poważaniem Nexus

Co do gry na tym serwerze to Polecam :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Agares Polecam 1000+ online graczy full sklepy zapelnione w m1 do tego podobny do PL tego starszego <3

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

ale mają trochę bugów. Z tego co wiem naprawiają to

Ciekawe co naprawiają, jak 3/4 bugów, które są obecnie są od startu, a jak odbugują jedną rzecz to buguje się inna.

Agares Polecam 1000+ online graczy full sklepy zapelnione w m1 do tego podobny do PL tego starszego <3

Pytanie dotyczyło serwera DivineWorld, a nie na jakim zagrać...

Opublikowano

Ciekawe co naprawiają, jak 3/4 bugów, które są obecnie są od startu, a jak odbugują jedną rzecz to buguje się inna.

Pytanie dotyczyło serwera DivineWorld, a nie na jakim zagrać...

Może sobie z nimi nie radzą ? Nie wiem jak jest na serwerze,ale to nie znaczy że nie mogę polecić tak ? 

Moja opinia jest z zewnątrz oceniam to po liczbie graczy online i po lajku, myślałem że na coś więcej go stać :/.

Ludzie którzy grają mają zawsze rację, więc ja go polecam i będę polecał.

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Nie chcem nikogo obrazić tym co napisze ale serwer totalna klapa liczyłem na coś więcej pograłem kilka dni potem popsuli drop teraz nawet szkaty serwerowe nie leca  <_< może troszke klimatu z s2 zostało ale to dzięki graczą aktualizacja naprawi 1 bug a doda 10 taka prawda  xD

Opublikowano

Nie chcem nikogo obrazić tym co napisze ale serwer totalna klapa liczyłem na coś więcej pograłem kilka dni potem popsuli drop teraz nawet szkaty serwerowe nie leca  <_< może troszke klimatu z s2 zostało ale to dzięki graczą aktualizacja naprawi 1 bug a doda 10 taka prawda  xD

Może i tak,ale dajmy im jeszczę troche czasu :)

820f67ffb2f34.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...