Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten komputer bedzie dobry?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jest hajs jest impreza z 18'nastki wiec szukalem pare komputerow i nic nie znalazlem a placic 2,5 k za nowy nie mam zamiaru.Moj kumpel chce sprzedac mi tego kompa ( normlanie chce 1700) mi zejdzie do 1100 , jak myslicie bd to chulac czy nie ? Oczywiscie zasilacz od razu do zmiany jak i chlodzenie.

-Orginalny windows home premium 7 na płycie
-2 Monitory LG flatron L1919S 19'
-Bezprzewodowa myszka i klawiatura Microsoft
-PC:
*Procesor AMD Phenom II x4 3,2 GHz 840
*Płyta główna ASUS
*RAM 8Gb ddr3 1333
*Karta graficzna MSI GeForce CUDA GTX660 TWINFROZR III 2GB DDR5 192BIT 2DVI/HDMI/DP
*Dysk twardy 500GB seagate
*Nagrywarka DVD Samsung
*Zasilacz 500W
*Karta DV/FireWire

sygna.png

Opublikowano

podaj model płyty głównej i jakiej firmy jest zasilacz,dysk nowy ? potrzebna ci myszka i klawiatura ?jak płyta dobra i zasilacz też to szło by kiedyś zmienić procesor,a poza tym do czego ci będzie służył ten komputer ?te dwa monitory sprzedać i kupić jeden lepszy,albo po prostu ich nie brać-może zszedł by wtedy do 1k ? myślę że za tą cenę ogólnie  się opłaca ...

PS: ewentualnie ten : http://olx.pl/oferta/core-i7-4gbram-gtx660-2gb-hdd1tb-dvd-wifi-bt-CID99-IDaPBL3.html#254bbc201a

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Wolalbym cos na szybko, komputer sluzyl by mi do grania w cs go , lola i heroes of strom ( tylke te gry zadne inne),do tworzenia muzyki,i moze do stremowania ale przeprowadzam sie i nie wiadomo jak tam z netem bd wiec raczej bez tego.

Plyta

https://www.asus.com/pl/Motherboards/M4N68TM_V2/

Zasilacz jakies scierwo z black listy dlatego mowie ze odrazu bym jutro polecial kupic jakiegos VP itp

Co do myszki i klawiatury przydalaby sie bo aktualnie mam tylko laptopa

sygna.png

Opublikowano

a z kąd jesteś ?

ale opłaca się i tak-fajna grafika,dysk nawet jak stary to się przyda-tylko te monitory mnie irytują  :ninja: tyle że w niedalekiej przyszłości do wymiany procesor ...a jak Windows oryginalny to zazdroszczę ...

​     ​

Opublikowano

a z kąd jesteś ?

ale opłaca się i tak-fajna grafika,dysk nawet jak stary to się przyda-tylko te monitory mnie irytują  :ninja: tyle że w niedalekiej przyszłości do wymiany procesor ...a jak Windows oryginalny to zazdroszczę ...

Stargard Szczeciński

@ Topic

wlasnie wiem ze ladna grafika ;p Monitory niech beda to i tak dobrze jak na taka cene :p

sygna.png

Opublikowano

na OLX +30km od twojego miejsca zamieszkania nic ciekawego nie było ,więc fajny sprzęt ogólnie..na twoim miejscu bym go wziął,tylko jak wcześniej pisałem,w niedalekiej przyszłości do wymiany procesor [np: na X4 965 ] ...

PS:chyba że interesuje cię składany komputer z używanych części to załóż osobny temat ...

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...