Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier 2,5 - 3k

Arkmage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Z zintegrowaną mi tu nie wyskakuj, proszę cie, budżet mam do mniej więcej 2.7k, najwyżej 3, a nie 2000.

Opublikowano

@Arkmage ale nie rozumiesz że masz możliwość rozbudowy? 2300wydasz z zasilaczem, do tego zostaje 700zł na karte http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-r9-270-2gb-gddr5-256-bit-hdmi-2xdvi-dp-r9-270-gaming-2g-599531/podkręcisz ją i będzie działała podobnie jak r9 270x

@Edit czytanie ze zrozumieniem boli ;o

Chyba ty czegoś nie rozumiesz :) Po co podajesz mi zestaw ze zintegrowaną za 2.200 i mówisz że mam możliwość rozbudowy, zamiast od razu podać zestaw za 2.7k z normalnym gpu, no po co?

Opublikowano

Ale nie rozumiesz że do tej obudowy ta karta może nie wejść? dlatego to ty musisz dobrać ją rozmiarowo żeby sie zmieściła... jeszcze oczekujesz na kompie mini-itx (do 3k) pograsz w nowości do 4 lat - powodzenia

Opublikowano

@Arkmage ja bym dał inną obudowę - silientum pc gladius m40 pure black (będzie lepszy obieg powietrza oraz zabezpieczenie "środka" przed kurzem i dużo miejsca na cooler oraz kable (za płytą główną)), a co do karty - chciałem ją kupić, ale przysłali mi 3 razy pod rząd uszkodzony model (msi r9 280x) i oddali pieniądze. Tak to zestaw jest ok :)

@Edit mógłbyś dać jeszcze szybsze ramy 2x 4gb goodram 1866mhz cl9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...